Normális, hogy ha a párom gyerekei eljönnek hozzánk disznó ólat csinálnak a lakásból?
Nyilván az apa azt a kis időt amit a gyerekeivel tölt, úgy szeretné, hogy a gyerekeknek minél jobb legyen. Így rájuk hagy mindent.
Az, hogy illetlenek és nem köszönnek, lehet az anyuka beszéli őket ellened, nem? Vagy jóban vagytok?
Ezért nem kellene nekem gyerekes férfi...
nem, nem ezzel jár a gyerekes pasi.
Igen, azzal jár, hogy mennek a gyerekek, de nehogy az legyen már normális, hogy ebben a két napban felfordítanak mindent, mert jaj, apu ebben a két napban legyen jófej...
Én nem váltam el, fogalmam sincs, milyen hétvégi szülőnek, vagy hétvégi szülő párjának lenni, de tuti nem engedném meg ezt. Ez kettőtök háztartása, és attól, hogy az ő gyedrekei, onnantól, hogy te is ott vagy, főzöl, takarítasz utánuk, a te pénzed is benne van az ellátásukban, igenis jogod van beleszólni a hétvégébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!