Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy babát vártok? Hogy reagált?
Az én férjem dolgozott, amikor megcsináltam a tesztet. (Hajnalban) Fogtam magam, és bementem a munkahelyére, kihívtam, és megmutattam neki.
Erre azt mondta, ááá, ez biztos nem is pozitív, annyira halvány. De azért örülne, ha az lenne. Annyira az volt, hogy most egy éves a babánk.
Ja, a férjem szülész. :-)
Nagyon aranyos történetek:)
Nekem a párommal HÁROM kislányunk van...az egész "úgy "kezdődött:-D,hogy szerettünk volna egy kisfiút...
Amikor az első babát vártuk,alig bírtam ki,hogy hazajöjjön a munkából - mert egyedül mentem el az orvoshoz--megjött és annyit mondtam neki:-Bejutott Ödönke a döntőbe!!:).....ki lehet találni ki az Ödönke:)
A második lányomnál eljött az ultrahangvizsgálatra....sírtunk..az örömtől de szép volt mert eggyütt tudtuk meg:)
Na a harmadik kislányunk már elég későn született és én is mint TE KEDVES KÉRDEZŐ ...ötleteket kértem barátnőimtől,ismerősöktől,kollégáktól..,hogy milyen formában közöljem a jóhírt!!
Mível a párom villanyszerelő...mindig viszi magával a szerszámos táskáját,és abba csempésztem bele a "+" tesztcsíkot...méghozzá...a collstokhoz kötve!!
Elment dolgozni és 10 perc múlva ...könnyes szemmel....jött vissza...csak nézett ...és adott egy nagy CSÓKOT!!!:)..ennyi:)
Sok boldogságot nektek:)
ezeken én is majdnem elsírtam magamat annyira kedves történetek :')
bár mi még nem tervezzük a gyerekeket de remélem majd egyszer miis ennyire fogunk nekik örülni
00:39-es:
Te aztán tényleg kreatív vagy! :) Aranyos történetek,jó olvasni ezeket. :)
Én egyszerűen egyik este mondtam neki, hogy lehet, hogy 5. héten tartok a terhességben.
Látszott a tekintetén, hogy megdöbbent, de csak bólintott, hogy jó.
Mivel a terhesség korai szakaszánál tartottam, nem mutatott sem örömöt sem bánatot.
Gondolom azért, mert egy korábbi terhességem a 7. héten ért véget.
Később sem kaptam sem virágot sem mást.
Még szülés után a kórházban sem.
Kicsit ridegnek tűnhet az egész részéről, de lehet, hogy nem akarta beleélni magát az egészbe, amíg semmi sem volt biztos.
Én először elkezdtem fogyni s hányni, a háziorvos azt mondta gyomorvirus... Utánna mikor egyhónapos lehettem elmentem nőgyógyászhoz párommal de azt mondta semmi...
Még mindig fogytam (kb 9kg ot) majd 3hónapban rámförmedtek miért nem mentem elöbb...:P
A páromnak pedig egy kiscipőt vettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!