Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elutaztak és én...

A szüleim elutaztak és én itthon házibulit csináltam és kiderült :S Mit csinájjak h ne öljenek meg?

Figyelt kérdés

Szal a szüleim elutaztak egy hétre holnap délben jönnek haza. Én meg tegnap szerveztem ide egy házibulit este pár haverral :S Már rendbe van am a lakás nem hittem h megtuggyák de ma délután felhívott anyum monta h megtudta vhonnan és h erröl majd beszélünk :S elég mérges volt ott kiabált telóba h ennyire nem lehet megbízni bennem meg h tuti részegek voltunk és csak a szerencsén múlott h nem tört össze semmi meg ijenek. Am is elég szigoru igy is mindig mindenért én vok a hülye meg a hibás :/ most mit csinálhatnék mit mondhatnék nekik ha holnap hazajönnek?

16/F

2010. ápr. 10. 19:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hú evvel a rohadt almával jó ötletet adtál XDXD
2010. ápr. 10. 22:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Örülök, hogy tetszett :D:D Tényleg rosszak voltunk gyerekként, de annyira nem, ahogy a szomszéd előadta és én tényleg jó voltam velük szemben, nem szóltam be meg semmi, ők jöttek örökké a hazugságokkal, mert unatkoztak otthon. Hol érdekel engem, hogy unatkozik? Hazudozzon másról. Hálistennek mindenki tudja róluk, hogy mekkora hazug szarkavarók, így senki sem hisz nekik. Nem engedték, hogy játszunk az udvarban, mert hangosak vagyunk, de érted, nehogymár ő mondja meg, hogy kosárlabdázhatok-e a saját udvarunkon vagy nem. Abba is beleszólt, hogy hány óráig sétálhatunk az utcán. Aztán egyszer megszívta,mert kiordított valami iszonyú trágár szöveget az egyik vénasszony, de apa jött ott haza nem én :DDD
2010. ápr. 10. 23:32
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

sztem kamuuuu..:D

egy felnőtt se hagy egyedül egy 16 éves gyereket..sztem mert a törvény bünteti:D

2010. ápr. 11. 01:08
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem kamu de tökmind1 úgyse tom bebizonyitani. Am kajak bünteti? XD Erröl sztem nem tudnak de én se. Azér nem vok 5 éves bameg tok vigyázni magamra egy hétig :P
2010. ápr. 11. 01:15
 25/27 anonim ***** válasza:

ma 01:08 vagyok

aham..büntetik..ezért nem maradhatok otthon egyedül 2-3 éjszakára:D..max 1 re 14 évesen..ügyvéd mondta:S:D

(az ügyvéd max 1 ről se tud xDDDDDD)

2010. ápr. 11. 01:42
 26/27 anonim ***** válasza:
No mi lett?
2010. máj. 16. 18:01
 27/27 A kérdező kommentje:
Kiabálás :P
2010. máj. 17. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!