A szüleim elutaztak és én itthon házibulit csináltam és kiderült :S Mit csinájjak h ne öljenek meg?
Szal a szüleim elutaztak egy hétre holnap délben jönnek haza. Én meg tegnap szerveztem ide egy házibulit este pár haverral :S Már rendbe van am a lakás nem hittem h megtuggyák de ma délután felhívott anyum monta h megtudta vhonnan és h erröl majd beszélünk :S elég mérges volt ott kiabált telóba h ennyire nem lehet megbízni bennem meg h tuti részegek voltunk és csak a szerencsén múlott h nem tört össze semmi meg ijenek. Am is elég szigoru igy is mindig mindenért én vok a hülye meg a hibás :/ most mit csinálhatnék mit mondhatnék nekik ha holnap hazajönnek?
16/F
sztem kamuuuu..:D
egy felnőtt se hagy egyedül egy 16 éves gyereket..sztem mert a törvény bünteti:D
ma 01:08 vagyok
aham..büntetik..ezért nem maradhatok otthon egyedül 2-3 éjszakára:D..max 1 re 14 évesen..ügyvéd mondta:S:D
(az ügyvéd max 1 ről se tud xDDDDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!