Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elutaztak és én...

A szüleim elutaztak és én itthon házibulit csináltam és kiderült :S Mit csinájjak h ne öljenek meg?

Figyelt kérdés

Szal a szüleim elutaztak egy hétre holnap délben jönnek haza. Én meg tegnap szerveztem ide egy házibulit este pár haverral :S Már rendbe van am a lakás nem hittem h megtuggyák de ma délután felhívott anyum monta h megtudta vhonnan és h erröl majd beszélünk :S elég mérges volt ott kiabált telóba h ennyire nem lehet megbízni bennem meg h tuti részegek voltunk és csak a szerencsén múlott h nem tört össze semmi meg ijenek. Am is elég szigoru igy is mindig mindenért én vok a hülye meg a hibás :/ most mit csinálhatnék mit mondhatnék nekik ha holnap hazajönnek?

16/F

2010. ápr. 10. 19:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézzük csak... Te hogyan reagálnál arra, ha mondjuk addig amíg osztálykiránduláson vagy, egy csomó idegen járkálna a szobádban és piszkálnák a cuccaidat. Te nem lennél kiakadva anyukádékra, ha ilyet csinálnának?
2010. ápr. 10. 19:36
 12/27 A kérdező kommentje:
19:28 ez jó lenne csak az a baj h hát nem vok vmi visszafogott tipus és ismer XD az ilyet úgyse venné be :/
2010. ápr. 10. 19:37
 13/27 A kérdező kommentje:
De nem piszkálta senki a cuccaikat. Csak buliztunk egyet iszogattunk hülyültünk ilyesmi. Nem kutakodtunk sehol.
2010. ápr. 10. 19:40
 14/27 anonim válasza:
100%

Ne szólj semmit inkább, maradj csöndbe, ha nagyon muszáj akkor helyeseld amit mondanak. Jobb, ha szólsz a szüleidnek ha ilyet szervezel, tapasztalat. A falnak is füle van, rosszakaró szomszédok stb. :D

16/F

2010. ápr. 10. 19:45
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj rendet, takaríts ki szépen. Remélem,nem tört össze semmi.

A levélke is jó ötlet, a csokival :D

MOndd meg,hogy azért csináltad,mert nem engedték volna meg, és Te is sajnálod, hogy csak a hátuk mögött tudtad megoldani. Érvelj azzal, hogy kár nem keletkezett, normálisan viselkedtetek (már ha így volt).

Amúgy meg, jó buli volt,nem? Lényeg, hogy megcsináltad. Döntöttél, viseld a következményeit. Kicsit ordibálnak Veled - de nem érte meg így is a buli?

2010. ápr. 10. 20:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyudnak igaza vande ha szép rend lesz a lakásban, ahogy anyud hagyta talán ez egy kis felmentést kaphatol. A másik a volt szomszédasszonyom pont ilyen leselkedős volt, azt hitte a lányomat ha beárulja nekem, valami miatt, akkor majd elverem, meg cirkuszolok vele. Csak rápacsált, mert mindig tudtam hol volt a lányom, vagy mit csinált.Mindenesetre kérj bocsánatot anyutól.
2010. ápr. 10. 20:06
 17/27 anonim ***** válasza:
52%

Igen, ez ekkora bűn. Nem arról van szó, hogy a barátaiddal lenne baja anyukádnak, vagy azzal, hogy beszélgettek, itt a bizalomról van szó. Ő megbízott benned, de te visszaéltél ezzel>becsaptad, pont te, akit nagyon szeret (valószínűleg, legalábbis remélem:), és hazudtál is volna neki erről (nem mondtad volna el, ebben biztos vagyok;), és ez nagyon rosszul esett neki. Ha az én fiam lennél egy jódarabig tuti, hogy nem bíznék benned,és akármit mondanál leellenőrizném, hogy mennyi a valóságtartalma.

Csak annyit tudsz tenni, hogy eléállsz bocsánatot kérsz, és bizonyítasz, bizonyítasz, bizonyítasz! Sok időbe fog kerülni, de egy idő után talán újra elnyered a bizalmát.

19/L

2010. ápr. 10. 20:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
én a végsőkig tagadok:D
2010. ápr. 10. 20:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtak aludni a szomszédok tőletek?

Amúgy legközelebb engedélyt kérsz...

2010. ápr. 10. 20:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire ne torkoljátok már le :D:D Én olyan jót nevettem :D "Elmentek itthonról én meg bulit csináltam" :DDDD Az én szüleim is leszidtak volna ilyen idős koromban, de hidd el pár év és ők is röhögni fognak rajta. Tedd szépen rendbe a házat, csillogjon, villogjon és kérj bocsánatot, máskor pedig engedélyt :)

A vénasszony meg jó szemét, ha beköpött :S Erre felénk is van egy két ilyen spicli nyanya, de ők nem csak beköpik az embert, hanem kombinálnak. Hozzánk csengetett anno a nyanya, hogy bedobáltam a rohadt almát az udvarába, holott otthon sem voltam egész hétvégén. Szóval nagy hazugok is az ilyenek, erre felé legalábbis szörnyű, hajnalban már leskelődnek be az ablakokon hogy ki mit csinál. Ne félj meg fogják bocsátani a szüleid, nem tűnsz egy gonosz lázadó gyereknek.

2010. ápr. 10. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!