Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elutaztak és én...

A szüleim elutaztak és én itthon házibulit csináltam és kiderült :S Mit csinájjak h ne öljenek meg?

Figyelt kérdés

Szal a szüleim elutaztak egy hétre holnap délben jönnek haza. Én meg tegnap szerveztem ide egy házibulit este pár haverral :S Már rendbe van am a lakás nem hittem h megtuggyák de ma délután felhívott anyum monta h megtudta vhonnan és h erröl majd beszélünk :S elég mérges volt ott kiabált telóba h ennyire nem lehet megbízni bennem meg h tuti részegek voltunk és csak a szerencsén múlott h nem tört össze semmi meg ijenek. Am is elég szigoru igy is mindig mindenért én vok a hülye meg a hibás :/ most mit csinálhatnék mit mondhatnék nekik ha holnap hazajönnek?

16/F

2010. ápr. 10. 19:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Hát először is megtanulhatnál mondjuk helyesen írni! Másrészt meg jobb, ha befogod a szádat és nem szólsz semmit, hanem csöndben végig hallgatod őket és helyeselsz!
2010. ápr. 10. 19:20
 2/27 anonim ***** válasza:
90%

semmit ne mondj... ha már a tudtuk nélkül bulit szerveztél, az a minimum, hogy ha lecsesznek, még véletlenül se szólj vissza, mert még jobban kihúzod a gyufát... sűrű bocsánatkérések közepette ígérd meg, hogy többet nem csinálsz ilyet...

amúgy sztem valamelyik jótétlélek szomszéd volt a besúgó :) sok szerencsét :)

2010. ápr. 10. 19:20
 3/27 anonim ***** válasza:
79%

erre előbb kellett volna gondolni. mostmár mindegy, állj eléjük szépen, mondd hogy semmi nem tört ösze és vigyáztatok mindenre. Aztán majd kiderül hogy kapsz-e büntit.

bár sosem értettem hogy ha nem engedik akkor minek mégis a házibuli? elmentek máshova, sose derül ki.. de ezt a szomszádok elmondják vagy bármi.

2010. ápr. 10. 19:21
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Mond azt hogy nem volt házibuli csak 2 haverod ugrott be egy órára vagy esetleg a csajod volt ott!Bizti ezért gondolták hogy buli van!Valakit mondanod kell hogy volt ott!
2010. ápr. 10. 19:21
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Semmit, talán annyit, hogy megbántad és nem fordul elő többet. Tuti büntetést kapsz és nem hagynak még egyszer egyedül a lakásban még egy estére sem de előbb-utóbb megenyhülnek majd. Ez azért elég csúnya, hogy becsaptad őket mikor ők jóhiszeműen egyedül hagytak, bár ezen már felesleges lovagolni, úgy sem tudod visszacsinálni.
2010. ápr. 10. 19:22
 6/27 A kérdező kommentje:

Jah tuti van egy idióta vénasszony itt az uccában az állandóan lesi a környéket sztem az volt anyám jóban van vele. De utálom azt a nőt.

19:21 ez jó ötlet csak nemtom h mennyit tudnak aztán ha elkezdek kamuzni nekik akk lehet csak rosszabb lenne :S

2010. ápr. 10. 19:27
 7/27 anonim ***** válasza:
74%

Szia.

Kompenzáld a rossz cselekedetedet egy kis jó cselekedettel!:-)

Csinálj kincstári rendet otthon, írj egy megbánó levélkét Anyukádnak, hogy többé nem fordul elő ilyesmi az engedélye nélkül, nagyon megbántad, hogy a háta mögött szerveztél ilyet, stb...

Tegyél a levél mellé egy csokit is mondjuk!:-) És úgy intézd, hogy először ezeket találja meg, nem pedig téged!:-D Akkor biztosan meglágyul a szíve, mire elér hozzád.:-)

De ezeket gondold is komolyan! Mármint többet ne csinálj ilyet, mert ez nem szép!

2010. ápr. 10. 19:27
 8/27 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt mondanám:

"Anyu, én csak áthívtam a barátaimat beszélgetni, és jól érezni magunkat. Közben persze feltettem egy kis zenét is, és megkínáltam őket üdítővel meg egy kis nasival. Mi rossz van ebben? Különben is, nem emlékszem hogy megtiltottad volna hogy átjöjjenek a barátaim. Vagy talán azt akarod, hogy ne legyenek barátaim?

Nem tízévesek vagyunk már, hogy ne tudjunk vigyázni magunkra. Nem tomboltunk mint az őrültek, egyszerűen csak jól éreztük magunkat együtt. Nem értem miért problémázol ezen."

2010. ápr. 10. 19:28
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nézzen ki szebben a lakás, mint újkorában ;)
2010. ápr. 10. 19:29
 10/27 A kérdező kommentje:

Azt már telóba is montam neki h sajnálom meg nem csinálok többet ijet erre azt monta h ezt már hallotta elégszer :S De azért megpróbálok mindent amit irtok XD

De am ez most kajak ekkora bűn? Úgyse engedték volna meg maguktól soha szal muszáj volt a hátuk mögött csinálnom.

2010. ápr. 10. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!