Lanyok, hogyan szollitjatok a baratotokat/parotokat/ferjeteket?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 16:02
21/28 anonim válasza:
kicsim, kincsem,kedvesem, szuszkóm
25/28 anonim válasza:
"dehogy szeretik az ilyen szupcsi cukcsi becézéseket, de ha szexelni akarnak elviselik
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 66%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:25"
☺ ☺ ☺
26/28 anonim válasza:
Edesem, babam, angyalom, angyalkam, kedvesem, kincsem, picim, szivem, bogaram, csillagom, a keresztnevem csak akkor szolitottam amikor ismerkedtunk, de akkor is cak par napig. Azota is mindig becezgetem es lassan ket eve hogy a ferjem!
28/28 anonim válasza:
Mi egymást DRÁGÁNAK hívjuk, ő is engem én is őt "Szia Drága!", "Hogy vagy Drága?" stb....
Nagyon ritkán én Macinak, ő engem Angyalkának, de ez csak a nagyon romantikázós pillanatainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!