Lanyok, hogyan szollitjatok a baratotokat/parotokat/ferjeteket?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 16:02
11/28 anonim válasza:
Jeffie, cica, maci, baba, honey, love dove, darling etc.
12/28 anonim válasza:
Hehehe. :D
Marci, Marcus, Marcikám, Édesem, Kincsem, Kicsim, Drágám, Szívem, Mackócska, Cica, Cicus, Cicafül, STB. ^_^
13/28 anonim válasza:
Juj, szereti egy férfi, ha így szólítják???:
"Jeffie, cica, maci, baba, honey, love dove, darling etc."
14/28 anonim válasza:
Az én cicám szereti ha cicának szólítom, és fiú. Miért ne szeretné?:D
16/28 anonim válasza:
dehogy szeretik az ilyen szupcsi cukcsi becézéseket, de ha szexelni akarnak elviselik
17/28 anonim válasza:
Szerintem a srácoknak semmi bajuk nincs a cicázással.
18/28 anonim válasza:
Ha már becézzük egymást, akkor nem csak szexet akar. Persze a sok primitív barom ezt nem tudhatja mert még életében nem volt normális barátnője. Nem is tudom miért...És még nem láttam olyan pasit akit idegesítenek ezek a nevek. Maximum a kemény kidobó szabásúakat akik IQ negatívak és azt hiszi nagyobb farka lesz attól, hogy nem mutatja ki az érzelmeit és csak a vezetéknevén szólíthatod.
19/28 anonim válasza:
Kedvesem, cica, néha drágám - nem fogja fel nyálaskodásnak, szereti, ha így hívom, és ő is ugyanennyiszer mondja nekem ezeket. Ezek akkor nyálaskodások, ha nincs mögöttük semmi! De ha van, akkor szerintem nagyon jó ilyen szépen beszélni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!