Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire befolyasol teged a...

Mennyire befolyasol teged a csaladod velemenye a parvalasztasban?

Figyelt kérdés

28N vagyok, mostanaig nem volt komoly kapcsolatom. Miutan bemutattam a parom a csaladomnak, a noverem azt kerdezte tolem, hogy most komolyan, nekem bejon??

Ez valahogy rosszul esett egy kicsit, mert egyreszt nem csak a kulso szamit nekem, masreszt meg az o ferje sem egy Adonisz :-))

2016. máj. 18. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre semennyire. Mikor bemutattam a leendő férjemet, apám konkrétan közölte, hogy látja, végre meguntam a szépfiúkat. :D

De már abban, hogy tartós a kapcsolatunk, azért sokat számított mindkettőnknek, hogy kölcsönösen elfogadtak minket egymás családja is.

2016. máj. 18. 11:50
 12/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Igazabol nekem is volt szepenfesult, vasaltinges szepfiu parom is, aki uton-utfelen csalt, megalazott, ha tehette volna valoszinuleg a labat is belemtorolte volna... A mostani parom kopasz, kicsit pocakos is, de a tenyeren hordoz :-)

U.i: A lepontozotol kerdeznem, hogy most boldogabb?? :-)

2016. máj. 18. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, sőt elvárom, hogy ne szóljanak bele. Mellesleg a mi családunkban nem is szól bele senki. Felnőtt emberek választanak párt, nem gyerekek, a magánügyük, hogy milyen emberrel akarnak élni.
2016. máj. 18. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdekel a családom véleménye, de amíg velük éltem anyagi okokból, egy kapcsolatomba alaposan belerondítottak, mire az akkori párom le is lépett, miattuk...
2016. máj. 18. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én anyumtól kaptam meg egy alkalommal(kapcsolat elején),hogy de jó nekem, mert nincs okom a féltékenykedésre, nincs nő akinek a párom kellene.

Nemcsak hogy nem érdekelt amit mondott, hanem konkrétan nem is értettem...4 év után is iszonyúan jóképűnek itélem a párom. :D Imádom őt, s mostanra már a szüleim is megkedvelték.

2016. máj. 18. 12:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A véleményüket meghallgatom, megfontolom mi benne az igazság, de nem ők döntenek hanem én!

A saját boldogságomért nekem kell tennem...

23F

2016. máj. 18. 12:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem befolyásolna. Mondjuk engem sosem próbáltak befolyásolni a szüleim. Bíznak/bíztak bennem annyira, hogy el tudom dönteni mi a jó nekem.

Az előző párommal több, mint 4 évig voltam együtt (nem tini szerelem volt). A szakítás után apukám ennyit mondott: szerintem nem hozzád való volt kislányom. De a kapcsolat közben egy árva szóval sem próbált volna lebeszélni a fiúról, mondván ha nekem jó, akkor neki is jó.

Számomra ez a normális hozzáállás.

Már nem haragudj meg, de a nővéred egy rosszindulatú érzelmi analfabétának tűnik.

2016. máj. 18. 14:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mint kiderült a nővéred egy tuskó.

Az ő véleményére nem kell adni.

2016. máj. 18. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kinek milyen az izlése nem mindenkinek egyforma. Valakinek ez jön be valakinek az ez téged ne gátoljon meg a szerelemben mert a nővérednek nem jön be. Hát én max megkérdezném hogy mi a véleményük a barátomról de szeremcsére a legtöbb rokonom normális. De egyrészük meg ütődött ha csúnya lenne a pasim lenéznének meg beszólnának.Mond ezt legközelebb . Én szeretem más véleménye nem számít. Hátha veszik a lapot:)
2016. máj. 18. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám hihetetlenül jó emberismerő, szívtam már meg amiatt, hogy nem hallgattam rá, szóval az ő véleményére próbálok odafigyelni. Főleg, hogy nem erőlteti a dolgot, ha én kérdezem, akkor elmondja a véleményét valakiről, és ha nem bírja, akkor se akarja az illetőt elzavarni, vagy kiutálni, se engem ellene fordítani, rám bízza mit teszek.

A család többi része úgyis mindenkitől el van ragadtatva, őket nem nehéz lenyűgözni, úgyis szeretik az összes haverom/barátom/párom.

22L

2016. máj. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!