Mennyire befolyasol teged a csaladod velemenye a parvalasztasban?
28N vagyok, mostanaig nem volt komoly kapcsolatom. Miutan bemutattam a parom a csaladomnak, a noverem azt kerdezte tolem, hogy most komolyan, nekem bejon??
Ez valahogy rosszul esett egy kicsit, mert egyreszt nem csak a kulso szamit nekem, masreszt meg az o ferje sem egy Adonisz :-))
Külsőre semennyire. Mikor bemutattam a leendő férjemet, apám konkrétan közölte, hogy látja, végre meguntam a szépfiúkat. :D
De már abban, hogy tartós a kapcsolatunk, azért sokat számított mindkettőnknek, hogy kölcsönösen elfogadtak minket egymás családja is.
Koszonom a valaszokat! Igazabol nekem is volt szepenfesult, vasaltinges szepfiu parom is, aki uton-utfelen csalt, megalazott, ha tehette volna valoszinuleg a labat is belemtorolte volna... A mostani parom kopasz, kicsit pocakos is, de a tenyeren hordoz :-)
U.i: A lepontozotol kerdeznem, hogy most boldogabb?? :-)
Én anyumtól kaptam meg egy alkalommal(kapcsolat elején),hogy de jó nekem, mert nincs okom a féltékenykedésre, nincs nő akinek a párom kellene.
Nemcsak hogy nem érdekelt amit mondott, hanem konkrétan nem is értettem...4 év után is iszonyúan jóképűnek itélem a párom. :D Imádom őt, s mostanra már a szüleim is megkedvelték.
A véleményüket meghallgatom, megfontolom mi benne az igazság, de nem ők döntenek hanem én!
A saját boldogságomért nekem kell tennem...
23F
Semennyire nem befolyásolna. Mondjuk engem sosem próbáltak befolyásolni a szüleim. Bíznak/bíztak bennem annyira, hogy el tudom dönteni mi a jó nekem.
Az előző párommal több, mint 4 évig voltam együtt (nem tini szerelem volt). A szakítás után apukám ennyit mondott: szerintem nem hozzád való volt kislányom. De a kapcsolat közben egy árva szóval sem próbált volna lebeszélni a fiúról, mondván ha nekem jó, akkor neki is jó.
Számomra ez a normális hozzáállás.
Már nem haragudj meg, de a nővéred egy rosszindulatú érzelmi analfabétának tűnik.
Mint kiderült a nővéred egy tuskó.
Az ő véleményére nem kell adni.
Anyukám hihetetlenül jó emberismerő, szívtam már meg amiatt, hogy nem hallgattam rá, szóval az ő véleményére próbálok odafigyelni. Főleg, hogy nem erőlteti a dolgot, ha én kérdezem, akkor elmondja a véleményét valakiről, és ha nem bírja, akkor se akarja az illetőt elzavarni, vagy kiutálni, se engem ellene fordítani, rám bízza mit teszek.
A család többi része úgyis mindenkitől el van ragadtatva, őket nem nehéz lenyűgözni, úgyis szeretik az összes haverom/barátom/párom.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!