Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít neked a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít neked a női melleknek a mérete? Befolyásol párválasztásban?

Figyelt kérdés
Mi az ideális méret számotokra?
2012. szept. 20. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne lógjon nagyon, azaz mikor leveszem a melltartót ne essen semmi a lábfejemre :), minimum a tenyerem kitöltse. Jahhh, és nagyon ne álljon szét.
2012. szept. 20. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tenyernyi mellek jonnek be, kicsi bimboudvarral. Ami meg azt illeti nemigen szamit, de azert olyan nokkel nem allok szoba, akiknek ilyen full D kupas melluk van es meg ki is rakjak oket.
2012. szept. 20. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyira befolyásol, hogy ne legyen illesztően Nagy.ideális nekem a kicsi, feszes, ne login kicsit se és legyen szép formája, nem baj ha nagyon kicsi
2012. szept. 20. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyénfüggő, nincs egységes válasz. Nekem személy szerint nincs túl konkrét preferenciám. Persze ha aránytalan, csúnya vagy nagyon lógós, az nem tetszik, de nem annyira fontos. Mind a mell, mind a mellbimbó lehet kicsi, nagy, átlagos, lehet miattam puha vagy feszes, lóghat is egy kicsit, ha a lány összességében tetszik, akkor úgyis szépnek és szexinek fogom találni a mellét is.
2012. szept. 20. 14:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem akor, h miért folyik még a csapból is az, hogy a nagy mellek szépek vonzók :D
2012. szept. 20. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Vajon a pasi péniszméretéről és alakjáról, vastagságáról, erek láthatóságáról, heregolyók állásáról stb. miért nincs vita?Miért nincs elvárás?

Tehát aki nagy mellű nőt szeretne annak kigyúrt, izmos, szőrtelenített felsőteste kell hogy legyen, hogy egálban legyenek.

2012. szept. 24. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem, max. szexpartner választásában! :D Felőlem aztán lehet akármilyen a melle, nem azért fogok vele összejönni, hanem azért mert kedvelem / szeretem.

21/F

2012. szept. 24. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!