Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket befolyásol a horoszkóp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket befolyásol a horoszkóp a párválasztásban?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem hiszek az ilyesmikben (max. elolvasom és nevetek egy jót). De most megismertem egy srácot aki ikrek és viccből elolvastam, hogy mi jellemző egy ikrek férfira és komolyan megijdtem. (hazug, megcsal stb.) Ráadásul esetünkben távkapcsolatról lenne szó, amiben talán még nehezebb hűségesnek maradni. Mondjátok légyszi, hogy a horoszkóp csak kamu!! 23/N

2014. jan. 7. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Általános személyiségjegyek néha beválnak, de ez alapján párt választani nem szabad szerintem. Mindenki külön lény, vannak saját elvei, tapasztalatai és egyedül az legyen fontos, ahogy te érzel, te ismered őt. :)
2014. jan. 7. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

neeeem... minden egyes "ikrek" férfi az mindenkit megcsal és mind ugyanolyan-.-'

lehetne annyi eszed hogy nem hiszed el ezeket...ha meg megcsal akkor nem emiatt lesz...

2014. jan. 7. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:

lovesem sincs, hogy az eddigi, valamint a mostani baratnomnek mi a horoszkopja :)

tulajdonkeppen a sajatommal sem vagyok tisztaban. biztos befolyasolnak valamennyire a csillagok a sugarzas, grafitacio meg egyeb tudomanyos dolgok miatt, de nem huzhatod ra tobb millionyi emberre ugyanazt. tulsagosan kulonbozoek vagyunk :)

2014. jan. 7. 12:46
 4/15 anonim ***** válasza:
nem
2014. jan. 7. 12:48
 5/15 Költőnő? ***** válasza:
a horoszkóp egy vicces vmi, de semmiképp sem engedném, h befolyásoljon :)
2014. jan. 7. 12:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Megkerdezem hogy mi a horoszkopja es csak akkor allok vele szoba ha szimpatikus a csillagjegye :D ugyan baromsag, mimden ember mas..nem fogja egy leiras meghatarozni hogy o ilyen meg olyan.
2014. jan. 7. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem.
2014. jan. 7. 13:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem. Pedig én hobbi szinten foglalkoztam is asztrológiával régebben. Csak maga a napjegy még asztrológiai szempontból sem jelent sokat, egy horoszkóp nagyon összetett dolog, a napjegyből szinte semmit nem lehet megállapítani önmagában. Meg igazából a párkapcsolati horoszkópok nem arra szolgálnának, hogy megmondják, hogy: na, te, fiam/lányom ezzel és ezzel összejöhetsz, mert passzoltok, ezzel és ezzel, meg nem. Na, mindegy.

A lényeg, hogy nem veszek igénybe semmiféle "segédeszközt" a párválasztásnál, csak a saját megérzéseimet és tapasztalataimat, neked is ezt ajánlom.

2014. jan. 7. 13:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha allandoan felhozza, otthagyom.
2014. jan. 7. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Aha. Szóval ezek szerint mindenki, akik május 21 és június 21 között született hűtlen és hazug, máglyára velük? :D

Nem ezen múlik egy párkapcsolat. Távkapcsolat se. (2,5 vagyok távkapcsolatban egy pasassal, aki történetesen ikrek.)

2014. jan. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!