Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket befolyásol a horoszkóp a párválasztásban?
neeeem... minden egyes "ikrek" férfi az mindenkit megcsal és mind ugyanolyan-.-'
lehetne annyi eszed hogy nem hiszed el ezeket...ha meg megcsal akkor nem emiatt lesz...
lovesem sincs, hogy az eddigi, valamint a mostani baratnomnek mi a horoszkopja :)
tulajdonkeppen a sajatommal sem vagyok tisztaban. biztos befolyasolnak valamennyire a csillagok a sugarzas, grafitacio meg egyeb tudomanyos dolgok miatt, de nem huzhatod ra tobb millionyi emberre ugyanazt. tulsagosan kulonbozoek vagyunk :)
Nem. Pedig én hobbi szinten foglalkoztam is asztrológiával régebben. Csak maga a napjegy még asztrológiai szempontból sem jelent sokat, egy horoszkóp nagyon összetett dolog, a napjegyből szinte semmit nem lehet megállapítani önmagában. Meg igazából a párkapcsolati horoszkópok nem arra szolgálnának, hogy megmondják, hogy: na, te, fiam/lányom ezzel és ezzel összejöhetsz, mert passzoltok, ezzel és ezzel, meg nem. Na, mindegy.
A lényeg, hogy nem veszek igénybe semmiféle "segédeszközt" a párválasztásnál, csak a saját megérzéseimet és tapasztalataimat, neked is ezt ajánlom.
Aha. Szóval ezek szerint mindenki, akik május 21 és június 21 között született hűtlen és hazug, máglyára velük? :D
Nem ezen múlik egy párkapcsolat. Távkapcsolat se. (2,5 vagyok távkapcsolatban egy pasassal, aki történetesen ikrek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!