Szerintetek jogosan vagyok felháborodva?
nincs pénzünk nem mehettem mai napig egyetemre
Innentől nem érdekel. NEkünk sincs, két minimálbérből oldjuk meg a gyereknek az egyetemet, 250 km-re. De ő tesz is érte...
Felköltözöl a fővárosba, elmész egy munkásszállóra először; mindenhova embert keresnek, munka van itt bőven (vendéglátás pl., semmi extra tudás nem kell).
Ha otthonról eljössz, Te is megkönnyebbülsz és talán még esti suliba is tudsz járni.
Nem lesz könnyű, de sokan ezt az utat járják!
Milyen alapon várod el 23 évesen a támogatást?
Miért nem költözöl el,mész el dolgozni? Miért anyádéktól várod a megoldást,mikor 150 ezer havonta a hitel+rezsi.
Apád életébe te meg minek szólsz bele,hogy miért nem vezető,miért nem vállalkozó?
Valószínűleg a nővéredbe szorult egy kis értelem,ellenben veled.Ő gondolom tesz a dolgokért.
Mellesleg,ha ennyire tisztában vagy anyádék pézügyével,most egy munkanélküli senki vagy mert lusta vagy gyárban dolgozni,akkor miért várod azt hogy majd fizetnek neked egy 2 éves szakmát,míg te otthon vered a narkós farkad?!:D
23 évesen már meg kellene állnod a helyed a világban.
Kifejtetted,nincs pénzetek.Hitel,rezsi,kaja,nővéred támogatása.Mitől várod a megoldást?!
Megértem az érzéseidet, nem tudom, h csak te érzed így, vagy valóban kivételeznek a nővéreddel, de ez sajnos gyakori jelenség. :(
Van viszont egy jó hírem, az első 2 szakma megszerzése ingyenesen is elvégezhető. Nézz utána, munkaügyi közontban is tudnak segíteni és kaphatsz anyagi támogatást is onnan a képzés alatt is.
Probléma megoldva! 😊
Ami a családodat illeti, én a helyedben minél hamarabb leválnék róluk és csak nagyon lazán tartanám a kapcsolatot. Pszichológus tud ebben segíteni, meg abban is, hogy nyiss az emberek felé!
Minden jót!
Haver,elmondom neked,hogy 16 ÉVES diákok pakolnak a Tescoban árut a suli után....
Te meg 23 évesen nem tudsz dolgozni meg tanulni?
Mások diplomát szereznek meló,gyerek,férj mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!