Hogyan lehet viszonylag normális kapcsolatod a párod családjával, ha már undorodsz tőlük?
Most ez így persze erős kifejezés. Várom más tapasztalatait, meg ötleteket az én helyzetemre is. Nos, én 5 éve vagyok a párommal, 30 éves, dolgozó emberek vagyunk. 5 év kapcsolat, 3 év együtt élés, ebből az utolsó már házasságban. A párom szülei elváltak, nekem anyukájával van problémám. Amit úgy oldok meg, hogy elkerülöm = akkor találkozom vele, ha muszáj (egy városban élünk). Más megoldást nem látok, de hátha van más ötlet is.
Nos, ő egy nagyon indulatos nő, és a családi összejöveteleken, együtt töltött egész napokon rendszeresek a cirkuszok. Van, amikor a saját édesanyját szidja olyan alpári módon, hogy nem bírom hallgatni. A nap soha nem tellik nyugodtan, mindig van valami, amin felkapja a vizet. Egy nap minimum 10X hallom, hogy b *sz* d meg. Van, amikor kenyérre lehet kenni, de az esetek 50%-ában nagyon alpári megjegyzéseket tesz.
És szerintem nem jogos dolgokon kapja fel a vizet. Ha a párom nem tud megszerelni valamit, több óra munka után sem, ami neki nagyon kéne, rögtön jön, hogy már nagyon elegem van belőled b *sz *d meg.
Egy ebéden leejtett egy termoszt, és mivel kupi volt az asztalon (ha elpakolok, az a baj, hogy miért oda rakok dolgokat, ahova), azzal jött nekünk, hogy úgy esztek b* sz*d meg mint a disznók. Ha fáradt az egész napos kinti közös munkától, beszól a páromnak (a saját gyerekének), hogy veled már b* sz *d meg tele van a f* sz *om, csak mert elefelejtett becsukni egy ablakot. Múltkor családi szülinapozáson ideges volt a magán jellegű ügyei miatt, mi pedig elfelejtettünk elmosni 5 tányért, mert nem láttuk, hogy elöl maradtak, erre közölte, hogy az egész társasággal tele van a f* sz *om.
Ez a nő egész életében ilyen volt, a családja többnyire elengedi a füle mellett ezeket az alpári megjegyzéseket, de én az évek alatt annyira megundorodtam tőle - főleg emiatt, hogy sokszor látni sem bírom.
Ebből így hogy lehet normális viszonyt csinálni? Én nem szoktam beszólni neki, de egy-egy ilyen megjegyzés után tényleg hetekig látni nem akarom.
Egyébként a párom viszont egy kiegyensúlyozott ember, tehát mi nem ilyen stílusban kommunikálunk egymással.
Egy igazi hp vagy. :)
Én is jót röhögtem, köszi.
Nem is a kérdezőt cseszegeti, hanem a saját fiát. Oldja meg a fia, mit háborog a kérdező? Nem tetszik neki, akkor ne menjen.
De nagy probléma, istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!