3 hónapja vagyok együtt barátommal és most tudtam meg hogy pszichiáterez jár és gyógyszereket szed. Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 09:39
21/26 anonim válasza:
Szerintem egyrészt dühítő, hogy nem tájékoztatott eddig az állapotáról. Másrészt meg a baj jellegétől is függ.
Szóval ő nem volt veled őszinte, és ezért akár dobhatnád is. Másrészt meg bárki megbetegedhet, te is, és akkor jól esik, ha valaki kitart melletted.
22/26 anonim válasza:
ma 12:08-nak: Ha nem lennék boldog párkapcsolatban, meggondolnám. :D
23/26 anonim válasza:
Bár nem én vagyok az a fiú akiről a kérdés szól, de az én esetem pontosan ilyen. Elhagyott a barátnőm mert antidepresszánst szedtem. Nem mertem neki elmondani, de mégis kiderült. A volt barátnőm az egészségügyben dolgozik, így hozzáfér a számítógépes rendszerhez. Egyszer kiváncsiságból megnézte mi van a rendszerban rólam a TAJ szám alapján. Így kiderült, hogy voltam pszichiáternél. Most már bánom, hogy nem, hogy nem mondtam el korábban. De azért nem könnyű a helyzetem, hiszen a pszichiátriai betegségek stigmatizálóak. Elfordulnak a betegektől az emberek. Ezért nem merem elmondani senkinek. Egyébként egyáltalán nem volt megértő a barátnőm. Kiadta az ultimátumot, hogy egy hónap alatt gyógyuljak meg a depresszióból. Ez persze nem sikerült, és el is hagyott. Bár egészségügyben dolgozik, és nagyon vallásosnak is tartja magát nem volt megértő és segítőkész. Egyszer biztos lesz beteg ő is, és akkor jól esne neki ha mellette lennének. Most már nem is áll szóba velem. Elég nyomorultul érzem most magam miatta.
24/26 anonim válasza:
15.13-as:A barátnőd egy nyomorult, te csak érezd jól magad.És szedd a gyógyszert, ha szükséged van rá.Nem véletlenül írták fel.Különben meg mi az, hogy csak úgy belenézeget a kórházi adataidba.Jelentsd a főnökénél.
25/26 anonim válasza:
15:13 Ne sajnáld, hogy lelépett a nőd emiatt, egy hülye felületes liba volt!
26/26 anonim válasza:
Hagyd öt ott amilyen gyorsan tudod. Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!