A legtöbb lányos apuka lánya miért nem tudja elviselni apu új párját?
Szia,
Hasonló cipőben jar a mi családunk, mint a tied:'). Csak a szereposztas mas. En vagyok a gyerek 15 eves vagyok, anyam úgyszintén alkoholista lett, jelenleg apuval elek. Neki is van barátnője ( sot a barinonek meg gyereke is) lassan egy eve.
Egyáltalán nem vagyok a baratnojere feltekeny, mert nincs miert. Bar miutan bemutatta a baratnot, en is fujtam ra egy picit, de mostanra ez elmúlt. Nem mondanam azt hogy legjobb baratnok leszunk, es o lesz a potanyam, de elviseljuk egymast.
Szerintem a lanynak nem valna karara az hogy ha egy pszichologussal elbeszelgetne.
Ui: bocsi hogy letegeztelek, igy egyszerubb volt megfogalmazni:)
Ez igy szokott lenni, amugy nem csak a lanyokkal, a fiuk is hasonloan ereznek anyuka uj pasija irant.
Tobbnyire akkor mergesedik el a dolog, ha a masik szulo azt ulteti el a fejebe, hogy a "harmadik" miatt mentek szet.
Tehát ha jól értem valahol a kamaszkor kezdetén váltak el a szülők (mert meghagyom azt a lehetőséget, hogy nem te robbantottad szét a házasságot hanem csak utána kerültél képbe). Vagyis 15 éves volt, amikor jöttél te és az imádott apa ahelyett, hogy a pici lányával foglalkozott volna az új nőt, téged ugrált körbe. Egy elrontott kamaszkor bizony az egész életre kihathat. Tök mindegy, hogy azóta eltelt 10 év és már felnőtt a lány.
Én is szörnyen apás voltam, csak nekem nem elváltak a szüleim, hanem rákos lett apu és meghalt... nos kamaszkor közepén, így a betegsége előtti 1-2 évben szinte nonstop veszekedtünk. Azóta se tudtam megbocsátani magamnak, hogy elfecséreltem veszekedésre az időnket. Így meglett az apakomplexus. Eddig minden pasim idősebb volt tőlem (szerencsére még az egészségesebb verzió, max 7-8 év) és mindig szakítás környékén jöttem rá, hogy úristen, apám kiköpött másai vagy külsőben, vagy személyiségben vagy már volt mindkettő...
Tehát én arra tudnék tippelni, hogy amikor nektek kezdődött a kapcsolatotok a lányt az apja elhanyagolta és ezt azóta se tudta megbocsátani, de az apja helyett inkább téged bánt, mert egyszerűbb kivetíteni a haragját, a gyűlöletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!