Egy gyermekotthonban élek, ahol nem bírom elviselni az egyik gyermekfelügyelőt, akitől szó szerint rettegek. Mit kellene tennem?
Tizenhat éves fiú vagyok. Egy gyermekotthonban élek, ahol van egy férfi gyermekfelügyelő, 25 éves és négy hónapja dolgozik itt. Nagyon rossz gyermekfelügyelő, én már csak tudom, ötödik éve élek állami gondozásban. Elmesélem a sztorit.
Rendszeresen tartom a kapcsolatot a szüleimmel, mindent tudnak rólam és az otthonról, ahol élek. Ez az ember a tavalyi évben már megfenyegetett engem, azzal hogy szilánkosra töri a csontjaimat. Emellett napi szokásaimra, elfoglaltságaimra tett negatív megjegyzést, amivel bántani akart engem. A családomat is negatív jelzőkkel illette, ez nekem nagyon fájt. Nagyon félek ettől az embertől. Ordibál folyamatosan, ugráltat és parancsolgat nekem és a lakótársaimnak is egyaránt. Tojik a fejünkre, egész nap, de tényleg a szó szoros értelmében egész nap ül és a telefonján nyomkodja a hearthstone-t. Hozzá se lehet szólni, mert egyből cüccögne. A baj az, hogy egy akkori egoista állat, hogy elhiszi magáról, hogy ő ért a gyermekekhez. Rettegek ettől az embertől. Sokszor panaszkodtam már a lakásotthon vezetőjének, de senki nem tesz semmit. Ma reggel felspanoltam magam és levelet írtam a fő-fő igazgató asszonynak. Elmondtam mindent, azt is, hogy tegnap nem adott vacsorát nekünk, és ez igaz. Így higgyétek el, nem adott enni. Délután 3 órakor adott az előző napi kajából, mert főzni se tud. Este nyolckor jött az éjszakás nevelő és tőle kellett kérni ételt, hogy ne üres hassal feküdjünk le. Mindenki éhes volt. Ez felháborító. Köteles lett volna főzni, az étlapon rakott krumpli volt írva, és mi meg az előző napi chilis babot ettük, abból is keveset, mert nem maradt túl sok. Azért nem főzött, mert egész nap a mobilját nyomkodta. Most megírtam ezt a levelet és megint én leszek a szar meg a szemét. Mit kellene tennem. Az a baj, hogy félek a következményektől. Ez az ember bármikor elvitethet engem a zárt intézetbe, ami szörnyű hely. Félek. Nagyon kérlek adjatok tanácsot nekem. Mit kellene tennem? A hasznos válaszokat előre is köszönöm.
Sajnos az egész világ a gonosz hatalmában van, és ez a gonosz nem egy ember, hanem Sátán az Ördög és a démonai akik láthatatlanok, befolyásolják az emberiséget és a pusztulásba taszitják. Ezek a gonosz emberek nem fognak élni a földön, de most védelemre van szükségetek.
A Teremtő tud nektek segiteni, megerősit és valóban irni kell valahová, ombudsmann, vagy akár a miniszterelnöknek.
Remélem kaptok segitséget és bizzál a Teremtőbe, ismerd meg milyen bölcs tanácsokkal látja el a fiatalokat. Nyilván ez a te döntésed, hogy akarod-e olvasni a Bibliát és a javadra forditani. Tehetnél egy próbát. A legjobbakat kivánom neked.
Kedves utolsó előtti. Köszönöm, nagyon kedves vagy. Én is hívő ember vagyok, Bibliát olvasom és templomba is járok. Gyakorlom a vallásom. Nagyon kedves vagy. Tényleg kedves vagy.
Kedves utolsó. Jelenleg gimnáziumba járok, musicalénekléssel foglalkozom a Vígszínházban második éve. Diákszínész vagyok. Mellékszerepeket játszom egyelőre, később feljebb lépek. Fizetést kapok, azzal nincs gond. Ezt iskola mellett űzöm, de a Pesti Broadway Stúdió elvégzés után átmegyek az Operettszínházba. A helyem már megvan. A lakásotthon ebben támogat engem. Szeretik, hogy ezt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!