Tehetetlen vagyok. Szerintetek mit csináljak?
Na szóval 13 éves vagyok a bátyám 16.Anyukám és apukám még sosem ütöttek meg vagy ha még is az kisebb koromban volt.A tesóm folyton ütöget rám fekszik a fejemet üti, ököllel.
Szóltam anyunak ma is de csak annyit mondott " fáradt vagyok és még itthon is ez fogad.. " és ennyit tudót mondani .Apukám nem él velünk neki nem tudok szólni. Én meg nem vagyok olyan erős h vissza üssek mert már próbálkoztam és csak rosszabb lett.És ez egyre rosszabb lesz már a barátai előtt csinálja ezt velem.. Valamelyikkel jobba vagyok, de nem annyira h ne röhögjön viszont ez nekem fáj.:S És szerintem nagyon égő is.. Napi 12 órát a szobámba van a bátyám mert itt van számítógép és nem lehet kivinni a szobámból .Így mikor bent vagyok akkor provokál és ha itt vannak a barátnőim előttük is ezt csinálja..Mit csináljak szerintetek?
"Helyre rakjam a tesód?:D F/21"
Sajnos jobb ötletem nekem sincs... Helyre rakjam? :D
F/29
Tényleg nagyon ciki helyzet... Nincs valami olyan rokonod(keresztszülő, nagynéni, nagybácsi, nagyszülők, stb.), akik komolyan tudnának beszélni édesanyáddal? Elhiszem, hogy fáradt, meg minden, de azért ki kellene nyitni a szemét, hogy ez mennyire tönkreteszi az életedet! Talán vele is tudnál egy hétvégén, amikor nem dolgozik, és a bátyád nincs otthon, komolyabban és őszintén beszélni, nem?
Ne keseredj el, sok sikert!
Nálunk is dettó ez volt, azzal a különbséggel, hogy a nővérem volt- 3évvel idősebb. Anyám dettó ugyanezzel jött, hogy jaj így fáradt, meg úgy fáradt, meg hogy hagyj TV-zzen már (???) ...vaterom (az ilyen nem apa) meg bányász volt, és akár egyet is tüsszentettünk délután, akkor kaptunk két pofont, mivel ő aludni akar...pedig nem voltam rossz gyerek -na ennyi volt a gyereknevelés...(ma már le is nézem ezért, mert még mindig ezt mondogatja. Aki nincs felkészülve a gyereknevelésre, az ne szüljön, már bocsi ez most nem rád jött ki.)
Én hagytam magam, nem törődtem vele, egyszer csak úgy a falhoz kent -minden ok nélkül - hogy a gerincem megroppant, hál' Istennek nem lett bajom... még az kellett volna...
Ha én az ofőmnek szólam volna , az biztos, hogy szíjat hasítottak volna a hátamból otthon... Bár ahány ház, annyi szokás... lehet máshol ebből nem lett volna baj, különben is, a szüleim idióták....
Én ha visszamehetnék, akkor amint elkezd piszkálni torkom szakadtából elkezdenék vele üvölteni, hogy hagyjon már békén...és ha nem teszi akkor onnantól kezdve, amikor hozzám szól - még ha kedves is- akkor is hangosabban és bunkón válaszolnék neki... HA nem tudod hogyan kell, akkor nézz meg egy pár részt a Hell's Kitchenből, Gordon Ramsey-vel... :))) Viasat3 17.40-től...
Amúgy ez egy remek alkalom, hogy megtanuld megvédeni magad, és hogy az életed hátralévő részében ezzel már ne kelljen foglalkoznod...
28L
Köszi a válaszokat!:)
Persze jöhetsz te is:D
Majd probálkozok:S
"megverni" ?!az szépclesz:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!