Tehetetlen vagyok. Szerintetek mit csináljak?
Na szóval 13 éves vagyok a bátyám 16.Anyukám és apukám még sosem ütöttek meg vagy ha még is az kisebb koromban volt.A tesóm folyton ütöget rám fekszik a fejemet üti, ököllel.
Szóltam anyunak ma is de csak annyit mondott " fáradt vagyok és még itthon is ez fogad.. " és ennyit tudót mondani .Apukám nem él velünk neki nem tudok szólni. Én meg nem vagyok olyan erős h vissza üssek mert már próbálkoztam és csak rosszabb lett.És ez egyre rosszabb lesz már a barátai előtt csinálja ezt velem.. Valamelyikkel jobba vagyok, de nem annyira h ne röhögjön viszont ez nekem fáj.:S És szerintem nagyon égő is.. Napi 12 órát a szobámba van a bátyám mert itt van számítógép és nem lehet kivinni a szobámból .Így mikor bent vagyok akkor provokál és ha itt vannak a barátnőim előttük is ezt csinálja..Mit csináljak szerintetek?
Sajnálom :( nagyon ronda dolog, ha valaki üti a gyengébb kishúgát!
Szólj a szüleidnek! Ők majd helyreteszik a bátyádat.
nekem sem tetszik:(
nem tudok.Anyut nem érdekli Apa pedig nem velünk él.:'(
szia!
felejtsd el, hogy erőszakkal torold meg, egyrészt nem értelmes megoldás, másrészt könnyen kerülhetsz még nagyobb bajba.
s helyes és hatásos megoldás az lehet, ha az iskolába megkeresed azt a tanárt, vagy tanárnőt, akit a leginkább kedvelsz és megbízhatónak ítélsz. kérd meg, hogy négyszemközt beszéljen veled. röviden mondd el neki a helyzetet, és emeld ki, hogy az anyukád nem akar foglalkozni a problémával. hidd el, ez hatásos lesz, ha a tanár hívja fel majd. írj majd, hogy mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!