Megsértették a személyiségi jogaimat. Hova forduljak? Milyen ügyvédet válasszak?
Én holnap elmennék és vennék egy gyékény rolót az ablakra, ilyet lehet kapni tető ablakra is, ha nagyobb beruházásra is kész vagy akkor árnyékolót is lehet felszereltetni.
Ahogy előttem írták, küldj be valakit a fürdőbe és csinálj egy képet, ezzel caplass be a céghez akik üzemeltetik a kamerát. Először is azt kell kideríteni, hogy turisztikai célból lett felszerelve, vagy térfigyelő. Ha nem tudod ki üzemelteti, akkor rendőrségnél érdemes utánajárni, illetve közterület felügyelőknél. Lobogtasd meg előttük a képet, és mond el nekik hogy szeretnéd hogyha csinálnának vele valamit (persze normális hangnemben). Valószínűleg csak véletlen az egész, és ki fogják javítani, elforgatják kicsit vagy leszerelik a kamerát. Ha nincs ilyen szerencséd, akkor keress fel egy ügyvédet (nem árt ha ismerős) és kérdezd meg mit lehet ilyenkor tenni, de szerintem csak egy véletlen hibáról van szó, nem lesz belőle nagy probléma. Nem hinném hogy olyan sokan figyelnék azt az oldalt, pláne nem pont abban a 10 percben amikor fürdesz! :) Azért megértem a kiakadást, én is ki lennék kicsit... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!