Megsértették a személyiségi jogaimat. Hova forduljak? Milyen ügyvédet válasszak?
Figyelt kérdés
Azért ide írtam, mert nem találtam neki megfelelő kategóriát..2010. ápr. 6. 20:20
11/25 anonim válasza:
nincs valaki az ismerőseid között, aki tudna segíteni? amugy szerintem is menj be a bíróságra, vannak ingyenes fogadóórák
12/25 anonim válasza:
Kérj megv egy vadászt, hogy lőjje ki a kamerát.
Te a neten más irányba fordíttatod, a vadász meg sutty!
És na bumm! Nekirepült egy varjú :))
13/25 anonim válasza:
gyerekek,csak én hiányolom a FÜGGÖNYT??:D
14/25 A kérdező kommentje:
Tetőtéri ablakra elég nehezen lehet rakni függönyt.. :(
2010. ápr. 6. 20:42
15/25 anonim válasza:
Én csinálnék egy képet, hogy betudjam bizonyítani, és utána kapnék egy csomó pénzt. Beküldesz a fürdőszobába valakit, közben te nézed a kamerát a neten, megnyomod a print screen gombot, átmásolod paintbe és megis van a kép.
16/25 anonim válasza:
egyetlen ismerősöm sem nézeget ilyen képeket, szal nyugi, valszeg nem sokan látták. Derítsd ki, kinek a hatásköre, szerintem önkormányzat lehet. tegyél panaszt, szerintem nem lesznek veled bunkók annyira. bár biztos nem lesz gyors menet. És lehet tetőtéri ablakra is függönyt, két karnissal. Meg vannak rolók is. Végső soron egy odaragasztott papír is megteszi addig a célnak.
17/25 anonim válasza:
Miért nem csináltatsz függönyt?!
18/25 anonim válasza:
Egyébként mit csináltál,mi az amit szégyelsz?
19/25 A kérdező kommentje:
Mit??? Fürdök naponta... Ki tudja mikor ki látta...
Függönyt pedig fogok csináltatni...
2010. ápr. 6. 20:56
20/25 anonim válasza:
Közterület felügyelet, ha nem változik semmi, akkor pedig ügyvédhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!