Ha az ex kirak egy közösségi oldalra képet amin még együtt vagyunk mint egy pár, személyiségi jog sértésnek számít ha ne, m veszi le?
közösen készítettük,mikor még egy pár voltunk. Engem zavar h ő meg kiteszi.
Kértemh vegye le,mert engem is és az újbarátnőmet is zavarja,de azt mondja h ú jól néáz ki a képen ugyh marad
Paraszt dolog, de szerintem nem sérti a személyiségi jogaidat. Ennyi erővel írhatnék minden volt osztálytársamnak, hogy szedjék le a szalagavatós képeket, mert rajta vagyok, és már nem vagyunk egy osztály.
23/L
"Paraszt dolog, de szerintem nem sérti a személyiségi jogaidat. Ennyi erővel írhatnék minden volt osztálytársamnak, hogy szedjék le a szalagavatós képeket, mert rajta vagyok, és már nem vagyunk egy osztály."
De sérti. Ha hiszed, ha nem, a kép elkészülésébe is bele kell egyeznie, ha például én azt mondom, hogy nem járulok hozzá, akkor be is perelhetlek, ha ennek ellenére mégis lefényképezel. Az pedig, hogy beleegyezett az elkészülésébe még mindig nem jelenti azt, hogy a felhasználásába, vagy bármilyen felhasználásába beleegyezett. Ha nem engedi, akkor nem engedi és ha valaki ennek ellenére felhasználja, az sérti a jogát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!