Szóval..A pénz a suliba kéne,mert színházba mennénk.Én nem akartam menni,mert tudom,hogy rosszul állunk anyagilag,de a tanárnő beírt engem a tudtom nélkül,mert szerinte nekem muszáj elmennem.A színház ára 3250 ft,ami nem olyan sok,de nekünk ebben a helyzetben az :S nem merek a szüleimtől pénzt kérni,holott mindig szívesen adnak,iskolai cuccokért meg aztán tényleg.Viszont nekem utána olyan bűntudatom van,hogy egész éjjel nem tudok aludni..
A kérdező is pont ezért nem mert eléjük állni mert tudta hogy úgyis megkapja. Viszont ezt nem akarta, mert önzőségnek hitte. Nagyon elvagytok ti tájolva, vagy más világban nőttetek fel, nem tudom.
2010. ápr. 6. 17:11
32/37 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, és a kérdezőnek nem "kell" mennie.
Kérdező:
Azon gondolkodtál már, hogy ezzel az inkább meghalok szöveggel mennyi fájdalmat okozol az Anyukádnak? Szerinted mennyire fájna neki, ha veled bármi történne?
Legyen már benned felelősség!
2010. ápr. 6. 17:12
33/37 anonim válasza:
Persze hogy nem kell mennie. De te 13 évesen oda mertél volna állni a tanár elé (másodjára, mert elsőre nem értette meg) hogy márpedig te akkorsem mész mert értse meg hogy nincs pénzetek? Mert én nem... Ahhoz a kommenthez meg csak gratulálni tudok, hogy ezzel akarta kicsikarni hogy mehessen. Könyörgöm tudjatok már olvasni meg egy kicsit gondolkozni! A kérdező TUDTA hogy oda adnák neki mindenféleképpen a pénzt. Tehát ebből következik, hogy hülyeség amivel ti rágalmazzátok, hogy direkt azért csinálta az egészet. Nyilvánvalóan eléjük állt volna és megmondta volna nekik, hogy kell az a pénz.... Istenem felnőtt emberek...
2010. ápr. 6. 17:23
34/37 anonim válasza:
A kérdező tudta h oda adnák a pénz,de nem volt mersze elkérni,és azért érte el így h adják oda
2010. ápr. 6. 17:26
35/37 anonim válasza:
Nem mersze nem volt. Nem tudta mit tegyen, mert nincs más választásan mennie kell. Szerinted mondta volna a tanárnak hogy nem megy mert nincs pénzük, ha ennyire akarna menni mint te mondod? Ebből kifolyólag szarul is érzi magát hogy kérnie kell pénzt. Mondom nálunk is nagyon sokszor volt ilyen, és ugyanúgy viselkedtem mint a kérdező, és csak azért nem írtam én is ilyen kérdést mert nem volt net. Lehet hogy te nem tudod elképzelni, hogy ne tudjon nemet mondani egy anya. Pedig tényleg van ilyen, az én anyám is inkább nem evett volna de akkoris oda adta volna. És így mindig nekem is nagyon nehéz volt mondani, hogy már megint kéne pénz. Mert azt még egy általános iskolás gyerek nem nagyon teheti meg hogy nemet mondjon egy kirándulásra (gimiben már igen). Nálunk is nagyon sokszor volt olyan, hogy veszekedtek a pénz miatt, de a tanárok már megint kitaláltak valami kirándulást. Hidd el én sem mertem mondani,és nem akartam kicsikarni belőlük semmit, de ha megvolt tervezve egy kirándulás akkor nem volt olyan hogy nem megy valaki. Örülj neki, hogy te még nem kerültél ilyen helyzetbe, vagy hogy a szüleid tudtak nemet mondani. Mert úgy ezerszer rosszabb, hogy tudod hogy nem tehetik meg de mégis megszerzik azt a pénzt.
2010. ápr. 6. 17:37
36/37 anonim válasza:
Meg miaz hogy nincs mersze elkérni? Kirándulásra kell a pénz, iskolai dologra és nem magára. Ez nem mersz kérdése. Gondolom te sem féltél osztálypénzre kérni pénzt.
2010. ápr. 6. 17:44
37/37 anonim válasza:
Hűha én még segíteni akartam ahogy az elejét olvastam, de mostmár eszem ágában sincs...ha oylenről van szó akk anyám szeme elé nem kerülnék...nem h még nézzem h ő éhezik..miközben rendesen kihasználtam....... -.-" szégyeld magad..aljas vagy már13 éves léttedre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!