Nekem tetszik a vidéki élet, de a családomnak nem. Mit tegyek?
Mi egy kis városban élünk de a barátom által belekerültem a falusi életbe, pedig a testvérem nagyvárosba költözött és azt hiszem a szüleim azt akarják, hogy én is. Én pedig nem akarok és soha nem is akartam városban élni, jobban szeretem a kis településeket. A barátom egy kis faluban él, igaz sok a rossz cigány, de ha a környezetet nézzük, nagyon jó és szép. Igaz a munkalehetőség nőknek nagyon minimális de nekem ennek ellenére is tetszik.
Tetszik, hogy jó a levegő, nincsenek furcsa zajok, legfeljebb 1-2 autó vagy traktor és elektromos szerszám zúg de ezeken kívül mondhatni minden természetes hang. Tartanak haszonállatokat ami külön tetszik.
Én sokkal jobban szeretem azt, hogy egy faluban önmagamat adhatom. Nem kell kiöltöznöm és azon gondolkoznom, hogy most az emberek meg fognak szólni, ki fognak nevetni ha nem öltözök ki, sminkelem ki magam. Ez nem igénytelenség, csak egyszerűség. Meg nyilván nem a legszakadtabb ruhákra gondolok. A következő dolog az, hogy szeretnék gyerekeket is és sokkal jobb szerintem falusi környezetben felnevelni. Nem általánosítok de nekem az a meglátásom, hogy a falusi gyerekek tisztelettudóbbak és talpraesettebbek mint a városi gyerekek és sokkal teljesebb gyerekkort élhetnek mint azok akik 4 fal között töltenek napi 16 órát, ha ki is mennek akkor is csak a parkban lát természetet ami eléggé mű.
Szóval a lényeg, hogy nekem ez tetszik de a szüleimnek azért nem mert kevés lehetőségem lenne így. Félek ha felhoznám, hogy költözni akarok falura akkor csúnya veszekedés lenne belőle. Mit lehet tenni ilyen esetben?
20/L
Szó sem volt arról, hogy a gyerek a faluban fog majd iskolába járni. Kiskoromban több osztálytársam járt be különböző falvakból és semmi bajuk nem lett... van aki egyetemre jár. Ugyanolyan lehetőségeik vannak ilyen téren mint bárki másnak.
Egyes válaszolók miért akarnak ijesztgetni azzal, hogy nem fogok merni aludni stb? :D Heti szinten 3-4 éjszakát ott töltök és nyugodtan alszom.
Az öltözködét pedig úgy értem, hogy ha el akarok menni a boltba akkor nem feltétlenül kell felvennem farmert meg ilyesmit mert ha sietek akkor jó vagyok otthoni ruhában is. Ugyanezt nem teszem meg városban mert az emberek lenéznek. Lehet, hogy felétek nem de felénk ez van.
Nettó hülyeségeket írogat a 21-es válaszoló. Én szégyellem magam miatta. Én is falun élek, igaz, az ország északnyugati részén . Falusi általánosból (ahol mellesleg az édesanyám us tanít), csont nélkül bekerültem az ország egyik legjobb gimnáziumba. Van négy nyelvvizsgám. Nem orosz. Tovább is tanultam Pesten. A külvárosban lakó osztálytársaim többet utaztak időben naponta, mint én.
Dolgozni is el tudok menni, pont úgy, ahogy a városban élők is. Sőt, pont ugyanoda is. Bármilyen megdöbbentő, még vezetékes 4G internetem is van.
Nagyon nem szép dolog élből lenézni a vidékieket, intelligens ember ilyet nem is tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!