Veletek volt már ilyen? Az élet elválaszt minket.
Figyelt kérdés
Hihetetlen számomra, hogy az élet menyire el tud távolítani két embert egymástól, egy éve lassan már, hogy nem láttam azt a személyt,aki nagyon fontos nekem.
Tavaly együtt dolgoztunk, most felvettek egy másik munkahelyre, ami tőle nem messze van, ugyannis ő a környéken lakik. de nem találkozunk, mert neki is beindult a munka, teljesen más időpontban dolgozunk a két munkahelyen... :( (Tetszettem neki, el is mondta anno, egyszer csókolóztunk, de a volt barátnőjét szerette, viszont nekem ő még mindig fontos..)
2015. máj. 1. 07:56
1/6 anonim válasza:
Ez meg normalis eset....az mar nem mikor eveken keresztul szeretsz valakit es anyira megvaltozik h par honap leforgasa alatt minden erzelmed elillan..
2/6 anonim válasza:
Nem az élet választott el titeket. Nem tettetek semmit azért, hogy fenntartsátok a kapcsolatot. Ezek szerint nem voltatok elég fontosak egymásnak. Nem kell az életet, sorsot hibáztatni mindenért.
3/6 anonim válasza:
Az élet a legjobb forgatókönyvíró.
6/6 A kérdező kommentje:
Egeen én vagyok Sücikeee
2015. júl. 1. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!