Mit lehet csinálni, h valakit kihasználnak a saját szülei?
Bocsi...Elírtam a kérdést...így helyes:
Mit lehet csinálni, ha valakit kihasználnak a saját szülei?
Keres munkát, elmegy dolgozni fizetésért, otthonról elköltözik.
Hol itt a probléma???
Felnőtt ember, könyörgöm!!! Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát... Nincs lába? Nem tud kisétálni az ajtón?
Megköszönni, hogy felnevelték? Mégis hány forint lesz a köszönete? Mikor jár le a törlesztőrészlete? Kérdezd meg tőle... Támogassa a szüleit a FIZETÉSÉBŐL, ha rá vannak szorulva, de ő nem tartozik nekik semmivel, csak szóbeli és viselkedésbeli köszönettel, hálával, tisztelettel. Ezt mondd el neki.
10:56! Kösz!Ez jó!Ezt fogom mondani!
Am már gondolt rá, h elköltözik és dolgozik meg stb, csak az apjának fáj a lába (de nem hiszem, h ne bírna kifizetni egy sofőrt) és a haverom túl lelkiismeretes, ezért nem hagyfa magára a szüleit....vagyis bele van oltva a lelkiismeret...mondjuk a bátyja 2 házzal odébb lakik a saját családjával...ő is ugyanolyan hálával tartozik meg stb...már ezt is mondtam, de semmi.....majd segítek neki lakást meg munkát keresni....
Am ha ez sem jön be?
Sajnos, az előttem lévő élő példákból: nem tudja az ilyen ember azt tenni, amit az "okosok" előttem írtak, mert a szülei őt nem úgy nevelték ám, mint azokat, akik így gondolkodnak, és könnyedén kilépnek!
Sajnos idő kell neki, és nagyon értékelem a kérdezőt, hogy segíteni próbál neki!! Azt tudom javasolni, hogy sokat-sokat mondani neki, és talán egyszer majd hat rá. Mert a szülei is csak így hatottak rá, csak sajnos a gyerekkori hatások mélyebbek, de egyszer megváltoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!