Milyen gyakran látogatjátok a szüleiteket, anyóst-apóst?
Milyen messze laktok tőlük?
Ha gyerek van, akkor unokával többet mentek hozzájuk?
Mennyi idősek vagytok?
anyut hetente többször. Tolószékben van, így jobban ránk szorul, ráadásul egy házban lakunk, csak 2 emelettel feljebb.
Aput havonta, anyósékat negyed-fél évente. Ahogy sikerül.
Külföldön élünk. 2x 1,5 hétre megyünk haza ketten, én még évi 2-3x hosszú hétvégére és a szüleim is jönnek egy évben 2x szóval kb. 2 havonta találkozunk de hosszabb időre :) a testvérem még pluszban jön 2 hetet hozzánk mindig :)
A férjem szüleitől 5 percnyi sétára lakunk, hetente-kéthetente találkozunk egy délutánra
A férjem szülei egy másik kontinensen élnek (Dél-Amerika), velük még nem is találkoztam személyesen. Idén fogok, de valószínűleg ez lesz az első és utolsó alkalom.
Az én szüleim is 2000+ km-re laknak tőlünk, "jobb" esetben évente egyszer találkozom velük. Nem volt finoman szólva sem jó gyerekkorom, így nem különösebben tartom velük a kapcsolatot, az anyagi támogatásom leszámítva.
Mivel sosem volt jó kapcsolatom a családdal, ezért nekem ez így tökéletes.. Nagyon kellemetlenül érezném magam "meghitt családi körben", annyira idegen számomra az egész (korábbi párkapcsolataimban, ahol megismerkedtem a családdal, mindig ez volt, pedig tündéri emberek voltak) .
Régebben havonta egyszer látogattuk a szüleimet a férjemmel. "Drága jó édes anyám"-ak szar a házassága. A tesóm házasságát sikerült szétrombolnia, el is váltak egymástól. Az én házasságomba is be akart kavarni, úgyhogy megszakítottuk a kapcsolatot. Évek óta nem találkoztunk. Milyen szülő az, aki a saját gyereke házasságát tönkre akarja tenni? Hozzáfűzom mindig kedves volt velünk az anyám, de így utólag kiderült, baromi jó szinész...
Ja, úgy 50km-re lakunk egymástól.
Háklis szülők nélkül a legjobb :))
Igen messze laknak felesegem szulei (Ural), hozzajuk jo ha egyszer eljutunk egy evben, ez altalaban szilveszter/ujevkor van.
Anyu Magyarorszagon lakik nagyapamnal, de ott meg inkabb o szokott jonni minket meglatogatni, mert egy repjegy olcsobb mint nekunk menni az egesz csaladdal.
300 km.
kb 3. havonta megyek haza. Ennyi idő kell ahhoz, hogy összespóroljam az útiköltséget, plusz ki tudjak venni 1-2 nap szabit ( csüt-péntek), hogy ne szombat reggel megyek-vasárnap este jövök legyen a menetrend. Sem anyagilag, sem lelkileg nem érné meg.
Nagyon szeretnék többször hazalátogatni, de jelenleg nem lehet.
Ha lejár a hitelem ( 3 hónap még) akkor igyekszem havonta hazamenni. Annyi "luxus" akkor majd belefér :)
27/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!