Hogyan dolgozzam fel, hogy láttam a szüleimet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Először is magamnak köszönhötem, hogy így jártam mert kíváncsiságból meglestem őket, de aztán rájöttem, hogy ez nem volt jó ötlet. Mióta így láttam a szüleim azóta nem tudok úgy nézni rájuk mint azelőtt és kerülöm is őket, mit tudok tenni, hogy a dolgok olyanok legyenek mint ezelőtt ?2016. ápr. 10. 21:56
11/26 anonim 

válasza:

Háát, nem olyan volt mint a filmekben igaz :D
12/26 anonim 

válasza:

Hány éves vagy ? Én is megláttam egyszer a szüleimet, de nem direkt. Nem illik leskelődni, ez olyasmi ami csak rájuk tartozik. Nem szóltam nekik, szerintem te se. Féltem, hogy utána nem merik annyiszor csinálni, ahányszor jól esik nekik. Gondolj arra, hogy téged sem a gólya hozott. Inkább szeressék egymást, mint verjék.
13/26 anonim 

válasza:

Mit kell ezen feldolgozni? Szerinted téged a gólya hozott? Inkább örülnél, hogy a szüleid szeretik egymást és még mindig vonzódnak egymáshoz. Én verekedni láttam a szüleimet rendszeresen. Na azon bizony volt mit feldolgozni...
14/26 anonim 

válasza:

Itt mindenki megorult? Nem illik? Vagy ez csak szur szemet, hogy a kerdezo tudatosan meglesi a sajat szuleit szex kozben? Beteg allat..
15/26 anonim 

válasza:

Azért az sem mindegy, hogy 13, vagy 25 éves...ha utóbbi, akkor szakember kéne, ha a szüleid után leskelődsz, aztán meg még fel is kell dolgoznod...
16/26 anonim 

válasza:

Hát emberek ők is, nem? Nem földre szállt angyali teremtmények :D Ettől nem kell kikészülni, örülj, hogy jó a viszonyuk egymással. Persze tudom könnyű mondani...ha neked is lesz majd párod már csak mosolyogva gondolsz vissza erre a kérdésre.
(én azért nem lesnék meg senkit, ez aberrált picit)
17/26 anonim 

válasza:

Hány éves vagy?
Mit kell ezen feldolgoznod, miért nem olyanok a dolgok, mint ezelőtt? Láttad szeretkezni a szüleidet. ÉS???
18/26 anonim válasza:
Én mikor kicsi voltam féltem a sötétben és szomjas voltam. Szólni akartam volna a szüleimnek hogy jöjjenek ki velem, de éppen szeretkeztek a talaró alatt. Kb 2 percig ott álltam és vissza feküdtem. Nem volt fura pedig 7 éves voltam. Szerintem nem kell ezen semmit feldolgozni! :)
19/26 anonim 

válasza:

Nem olyan biztos az, arról nem irt a kérdező, hogy pontosan mit csináltak.:)))
20/26 anonim 

válasza:

(lehet, hogy olyasmit ami után mindannyiunknak pszichiáterhez kellene járni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!