Elengedjem a 16 éves lányomat?
Budapesttől 100 km-re lakunk, Debrecentől kb. 300 km-re.
Vannak barátai mindkét városban, akiket msn-en ismert meg, és szeretne hozzájuk elmenni pár napra.
Debrecenben egyszer volt már, sőt, onnan egyik barátja már volt itt 3 napot. Őszintén szólva nekem nem volt szimpatikus, de különösebben semmi gond nem volt vele.
Tavaly nyáron volt Debrecenben, akkor ott találkozott minden ottani barátjával, 5 napig volt ott.
Budapestre nem engedtük fel őt.
Mindkét esetben egyedül menne. Budapest 1 átszállás, Debrecen 3 átszállás, vonattal.
elöbb még 15 volt, döntsük már el
amugy természetesen nem engedném el.
Hát ezt te érzed ...
én 14évesen utaztam 250kmt..egyedül
a kor mindegy fiatal és kész...NEM ENGEDNÉM EL!!!
De amúgy is ezt te fogod úgyis eldönteni, de nem engedném el. Tegnap volt a hírekben, hogy a 22 éves lány rossz vonatra szállt és vagy kiugrott vagy kilökték senkise tudja de ráesett a sínekre, próbált felállni de nem tudott mert úgy esett és rátolatott egy mozdony és még élt...na szerintetek???
Annyi rossz ember van, meglátja h a lányod egyedül van és fiatal rossz belegondolni...neee engedd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!