Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány akit szeretek muszlim,...

A lány akit szeretek muszlim, és az apja mindentől tiltja, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 14.. az apukája csak kendőben engedi ki, fiúkkal nem is beszélgethet , de titokban mindig beszélgetünk, és egymásba szerettünk, és ő életem szerelme, nem akarok mással lenni csak vele. Én zsidó származású vagyok, de engem ez nem érdekel,habár a szüleim is idegesek lennének szerintem ha tudnák... mit csináljak? nem akarom otthagyni ... és a hülye beszólásoktól kíméljetek.. köszönöm
2016. ápr. 3. 17:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
64%
Hiaba akarsz akarmit, nem fog mukodni. Egyszeruen nem mehetne a lany kesobb se hozzad, semmilyen eletetek nem lehetne kesobb abbol a prozai okbol hogy muszlim no a kesobbi gyerekek vallasi statusza miatt nem mehet nem muszlimhoz mert az apa vallasa menne tovabb. Ezenfelul az egesz csaladja kitagadna es elveszitene mindenkit. Ha annyira szereted akkor nem teszed tonkre azzal az eletet hogy olyanra vagyatod ami csak szetrombolna a csaladjat. Ez az igaz szerelem, amikor a masik erdekeit minden ele helyezem meg akkor is ha faj...
2016. ápr. 3. 20:37
 32/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem gondolod esetleg,hogy 16 évesen kicsit tájékozatlan? Kicsit nem ártana szetnezned mi zajlik jelenleg itt Európában.
2016. ápr. 3. 20:55
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

valami ütőset találjatok ki mind a ketten, hogy tegyék már félre a szülők az ősi ellenségeskedést, meg a középkori hagyományaikat, és végre ismerjék fel azt, hogy igazán akkor szeretik a gyereküket, ha támogatják az ilyen jellegű döntésekben, ha nem, és akadályoznak titeket, akkor pedig közösen lépjetek föl, zsaroljátok meg őket valamivel.

de csak ha tényleg megér annyit a dolog. ha igen, és ő is csinálja, akkor mindenképpen!

2016. ápr. 3. 20:56
 34/38 anonim ***** válasza:
75%

A szüleidnek is hátat fordítanál?

Ez nem olyan egyedi egy állópötsú kisgyerektől, aki puncira vágyik.

2016. ápr. 3. 21:43
 35/38 anonim ***** válasza:
57%

Ezzel magatok ellen fordítanátok mind a négy szülőt - sőt, a többi rokont is!

És ha netán mégsem működne a kapcsolat, akkor ott állnátok mind a ketten családi támasz nélkül.

2016. ápr. 3. 22:07
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

En a te helyedben nagyon vigyaznek es nem probalnek titokban kapcsolatot tartani. Fogalmad nincs hogy egy vallasos muszlim csaladnal ha eszreveszik ezt megolhetik a baratnodet. a sajat csaladja, apja batyjai. Itt volt mar erre pelda (en nem otthon elek) pedig csak felteteleztek a kapcsolatot es a libanoni lanyt 20 eves volt 17 kesszurassal olte meg az apja meg az occse.

Ha nem akarod a kislanyt veszelybe sodorni magadrol es a csaladodrol nem is beszelve hagyd ot beken. Tudom nem konnyu, de naluk ez (haram) halalos bun amiert halal jar mert a csaladra szegyent hozott. Nem kell hogy lefekudjetek ennel sokkal kevesebbert is kepesek megolni valakit. Es teged bosszubol ugyanugy sot a csaladtagjaidon is bosszut allhatnak. nagyon nem vicces es rendkivul veszelyes a dolog. Hagyjatok abba mielott valami szornyuseg lenne a vege.

2016. ápr. 7. 11:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Kb. mintha a csiga keveredne a piócával.
2016. jún. 26. 15:26
 38/38 anonim ***** válasza:
2016. jún. 30. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!