Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány akit szeretek muszlim,...

A lány akit szeretek muszlim, és az apja mindentől tiltja, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 14.. az apukája csak kendőben engedi ki, fiúkkal nem is beszélgethet , de titokban mindig beszélgetünk, és egymásba szerettünk, és ő életem szerelme, nem akarok mással lenni csak vele. Én zsidó származású vagyok, de engem ez nem érdekel,habár a szüleim is idegesek lennének szerintem ha tudnák... mit csináljak? nem akarom otthagyni ... és a hülye beszólásoktól kíméljetek.. köszönöm
2016. ápr. 3. 17:39
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Az ilyen beszólásokra nem reagálok többet.

Unalmas.

2016. ápr. 3. 19:14
 22/38 anonim ***** válasza:
80%
Mégiscsak hogyan akarod a muszlim vallást osszeegyeztetni az európaban elfogadott keresztenyseggel? Ha véletlen nalluk vagy és valami ketyego hangot hallasz akkor nagyon gyorsan fuss! :D
2016. ápr. 3. 19:22
 23/38 anonim ***** válasza:
72%
majd szépen be fogja neked adni, hogy térj át a vallására, te meg nézhetsz két oldalra. Ha meg visszautasítód, és esetlegesen felhozod, hogy inkább ő fogadja el a kereszténységet, szépen legyilkolnak. Ezek nem sz*rral gurigáznak, ősemberek szintjén vannak, és nem viccből írom.
2016. ápr. 3. 19:27
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
Szánalmas vagy....
2016. ápr. 3. 19:28
 25/38 anonim ***** válasza:
63%
Ha decemberben lettel 16, akkor picit kevesebb mint 2 ev.
2016. ápr. 3. 19:36
 26/38 A kérdező kommentje:
Igen de én arra gondoltam hogy 18 múltam, azaz akkor már 19 lennék.
2016. ápr. 3. 19:49
 27/38 anonim ***** válasza:
70%

Mit csinálj? Írj belőle regényt :) Az ilyen tiniszerelmek leginkább csak ott tartanak örökké. Vagy várd meg, amíg MINDKETTEN nagykorúak nem lesztek, akkor azt csináltok, amit akartok.

Egyébként valahol meg is értelek, mármint azért, mert voltam hasonló helyzetben, csak nálunk fordított felállás volt (muszlim fiú, én meg zsidó lány), csak hát na, mi már felnőttek voltunk, 25 fölött mindketten. A szülők részéről még így is volt némi morgás, mi meg persze meg voltunk róla győződve, hogy milyen tökéletes pár vagyunk. Mondjuk érdekes, de egyáltalán nem a vallási különbségek miatt lett vége a dolognak, csak pár hónap után rájöttünk, hogy a személyiségünk egyáltalán nem passzol. Ő a nyugit szerette, meg kint lenni a természetben, meg mindent ráhagyni a másikra, csak hogy ne legyen vita, én meg van, hogy napokig csak az erkélyig megyek ki, itthon viszont ordíttatva hallgatok zenét és felfordítom a lakást, és szép - nem szép, de néha nagyon tudok veszekedni, de ha mindent rámhagynak, ellenvetés nélkül, azt nem szeretem. Aztán csodák csodája, neki is lett hozzá illő felesége, meg nekem is hozzám illő férjem. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert ti most oda meg vissza vagytok egymásért, tényleg annyira össze is illetek. Csak így, hogy nem lehettek együtt, naná, hogy sokkal érdekesebb az egész.

2016. ápr. 3. 20:02
 28/38 anonim ***** válasza:
73%
Mindegy ha vegulis nem tetszik a csaj simán elcserelheted 2 kecskere!:D
2016. ápr. 3. 20:03
 29/38 anonim ***** válasza:
51%
Robbantsd fel magad!
2016. ápr. 3. 20:10
 30/38 A kérdező kommentje:
Az utolsónak túl sok szabadideje van :)
2016. ápr. 3. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!