A lány akit szeretek muszlim, és az apja mindentől tiltja, mit csináljak?
Az ilyen beszólásokra nem reagálok többet.
Unalmas.
Mit csinálj? Írj belőle regényt :) Az ilyen tiniszerelmek leginkább csak ott tartanak örökké. Vagy várd meg, amíg MINDKETTEN nagykorúak nem lesztek, akkor azt csináltok, amit akartok.
Egyébként valahol meg is értelek, mármint azért, mert voltam hasonló helyzetben, csak nálunk fordított felállás volt (muszlim fiú, én meg zsidó lány), csak hát na, mi már felnőttek voltunk, 25 fölött mindketten. A szülők részéről még így is volt némi morgás, mi meg persze meg voltunk róla győződve, hogy milyen tökéletes pár vagyunk. Mondjuk érdekes, de egyáltalán nem a vallási különbségek miatt lett vége a dolognak, csak pár hónap után rájöttünk, hogy a személyiségünk egyáltalán nem passzol. Ő a nyugit szerette, meg kint lenni a természetben, meg mindent ráhagyni a másikra, csak hogy ne legyen vita, én meg van, hogy napokig csak az erkélyig megyek ki, itthon viszont ordíttatva hallgatok zenét és felfordítom a lakást, és szép - nem szép, de néha nagyon tudok veszekedni, de ha mindent rámhagynak, ellenvetés nélkül, azt nem szeretem. Aztán csodák csodája, neki is lett hozzá illő felesége, meg nekem is hozzám illő férjem. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert ti most oda meg vissza vagytok egymásért, tényleg annyira össze is illetek. Csak így, hogy nem lehettek együtt, naná, hogy sokkal érdekesebb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!