Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Levelezne velem egy 20-25 év...

Levelezne velem egy 20-25 év körüli muszlim lány?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a vallás, és örülnék neki ha lenne valaki korombeli, akit kérdezhetek, és akivel tudok erről beszélgetni. :)

2015. febr. 1. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
te is lány vagy?
2015. febr. 1. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, 20 éves
2015. febr. 1. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést, vagy valami, de tényleg örülnék neki, ha valaki segítene nekem, ezért is nem konkrét kérdéseket írtam, mert nem az általában az iszlámmal kapcsolatok kérdésekhez hozzászóló(nem hívő) emberek vitatkozására és egymást való sértegetésére vagyok kíváncsi, hanem egy olyan ember válaszaira és véleményére, aki ebben a vallásban él. :) tényleg nagyon megköszönném :)
2015. febr. 1. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a lehető legrosszab módot találtad meg a célod eléréséhez. Levelezhetsz valakivel, de hogy ki is ő, azt itt nem tudhatod biztosan.

:(

2015. febr. 1. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Ne akarj fanatikusokkal levelezni, még a végén téged is megfertőznek a középkori eszméjükkel, és rávesznek a dzsihádra.
2015. febr. 1. 23:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Draga valaszolok. Eppen ett nem szerettem volna. Egyszeruen egy olyan korombeli lannyal szeretnek levelezni akinek hasonlo problemai vannak, tovabb tanulas, mit vegyel fel reggel, hova menjek egyetemre etc. esszimplan arra lennek kivancsi hogyan illeszti bele az eletebe a vallast. Es mennyire "nehez" neki betartani mindent, es mennyire fogadjak el, be tud e illeszkedni mindenhova.
2015. febr. 2. 06:36
 7/8 anonim válasza:
En ugyan anya es feleseg vagyok es kulfoldon elek, de Muszlim vagyok es 22 eves irj ha beszelgetnel:)
2015. ápr. 5. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok, nekem is írhatsz, ha ez az egy év nem akadály.
2015. ápr. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!