Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab/muszlim ferfival parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab/muszlim ferfival parkapcsolat, egy magyar lany boldog lehet vele?

Figyelt kérdés
Kint vagyok Londonban, interneten ismertem meg a paromat. Ahogy a telik az ido egyre surubben futok szembe olyan dolgokkal, amik egyaltalan nem tetszenek, de a valasz amit hallok `fogadd el`. Egyre nehezebben kezelem a dolgokat, a szerelem eros, de nem vak. Esetleg van koztunk olyan lany aki hasonlokat tapasztalt? Valami gondolatot irjatok, teljesen egyedul vagyok..

2015. ápr. 14. 15:42
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
25%
Legkozelebb te fogsz majd szeptember 11-et csinalni,azon kapod magad..
2015. ápr. 14. 15:44
 2/39 anonim ***** válasza:
72%
Ha ő nem változik a Te kedvedért, akkor neked miért kellene?
2015. ápr. 14. 15:46
 3/39 A kérdező kommentje:
Ne keverjuk bele a terroristakat, ok orultek es csak tartjak magukat vallasosnak, de nem azok. A parom pakisztani, ott az emberek aldozatok es a szulei Szaud-Arabiaban elnek ahol ha kirabolsz egy bankot buntetesul levagjak a kezedet, kiralyi boridalom az orszag es a vilag egyik leggazdagabb orszaga. Ilyen ostobasagokkal ne szemeteld tele a feltett kerdesem.
2015. ápr. 14. 15:49
 4/39 anonim ***** válasza:
38%
Még mindig vannak ennyire buta nők,akik azt hiszik,hogy egy arab majd emberszámba veszi őket? Eleinte,míg el nem veszi,talán. Sajnos köztük élek és nekik a fehér nő ˝egyenlő ku*va. Ezekkel a szavakkal. Allah azért teremtette a fehér nőt,hogy ágyasa legyen az arabnak. Szerintük. Nagy dicsőség,minél többet ágyba vinni belőlük. Szóval,ha ennyi eszed van,hogy hagyod,hogy egy ilyen cig*nyfajzat így bánjon veled,akkor meg is érdemled. Sokan megjárták már. Vannak akik itt az oldalon istenítik őket és esküsznek,hogy nekik van a legjobb férjük a világon,de a tapasztalat és a statisztika nem ezt mutatja. Ne lajasodj le egy arabhoz!!!! De fehérnek se engedd meg,hogy így bánjon veled. BÁrmit tehetne a lányom az életben,de arabbal és c*gánnyal nem állhatna szóba,vagy én nem beszélnék vele többet.
2015. ápr. 14. 15:53
 5/39 A kérdező kommentje:
Peldaul ma estere meghivtak a paromat egy vacsorara, de mivel csak ferfiak jelennek meg igy engem nem latnak szivesen, kezet senki nem fog velem, mert nem erintkezhetnek mas novel, ram nem nezek mivel van baratom, aki 4 honap alatt a kultorajuk szerint reges regen a ferjem kellene legyen (en nem vagyom a gyors hazassagkotesre). Mikor hazaviszem magyarorszagra az en barataim nem lennenek pofatlanok, hogy kizarolag engem hivjanak meg vacsorara, mert csak lanyok leszunk, ha valakinek van komoly kapcsolata, akkor nyilvan eszukbe sem jut csak az egyiket meghivni. De a muszlimoknak igy a szokas. Nehezebben kezelem az effele dolgokat, ugy erzem lepras vagyok mikor valakivel osszefutunk... Meg kezet sem fognak
2015. ápr. 14. 15:54
 6/39 anonim ***** válasza:
63%
4-es vagyok. Na ne háborodj már fel az igazságon! Vagy nem látod,hogy az eddig csendben lapító,nagy szent és ártatlan arabok most tömegével kelnek fel és véres szájjal hirdetik a vallásukat? Szépen lassan az évtizedek alatt beszivárogtak(tudatosan úgy intézte az USA,hogy menjenek és menniük kelljen konfliktust szítani)a világ minden részébe és készültek a mostani helyzetre. Kicsilány,kicsit tájékozódj a világban,már elág felnőtt vagy hozzá,hogy ne bólogass a lebutított,agymosott hírekhez-.-
2015. ápr. 14. 15:57
 7/39 anonim ***** válasza:
70%
Nekem arab barátom van (3,5 éve), és az itt olvasottak alapján nagyon szerencsés vagyok, mert sose tapasztaltam semmi rosszat vele, ő nem is olyan vallásos, tehát szó sincs olyanról, hogy ne lehetnék más férfiak társaságában.
2015. ápr. 14. 15:58
 8/39 A kérdező kommentje:
O az osszes facebbok uzenetem le lett forditve, el lett olvasva, ha egy fiu ismeros ir egy hellot mar ellensegkent tekint ra. De ha en megtalalom, hogy amig a szuleimmel eltem o aktiv tagja volt a couchsurfingnek es meg el is szallasolt harom lanyt, akkor betegesen feltekenynek tart. Korrekt, kulturalt srac, de amikor kijon a vere sirogorcsot kapok, a kornyezet, a baratai, hogy a csaladja mostanaban tudatosult rolam es nem tudjak, hogy egyutt elunk, nem vesznek komolyan, mert ki a franc vagyok.... Titokban atallitottam a facebookjat `kapcsolatban statuszra` mikor az emberek elkezdtek kerdezoskodni annyit irt, hogy aprilisi trefa.... Szeretnem tudni, hogy nem egyedul kuzdok az ilyen hulysegekkel...
2015. ápr. 14. 16:04
 9/39 A kérdező kommentje:
Na most... az olyan kommentek olvasasat `kivetel a kapcsolatban elo lany` unom, akik ugy okoskodnak, hogy eletukben nem lattak ciganynal barnabb embert. A baratom egyik unokatestvere hazas volt egy nemet lannyal, nem mentek jol a dolgok es ma mar csak akkor latja gyermekeit ha vizumot igenyel es nemetorszagba utazik, szallodaban szallasolja el magat es ha engedi a volt felesege. Persze, hogy az o gyermekei is es mivel nalunk olyan mindennaposnak mondhato a valas ok felnek tolem. A szulok mar most ellenem vannak, mert feltik a jovendo unokaikat.... Nevelni, iskolaztatni akarjak oket es jatszani veluk, nem skypeolni veluk...
2015. ápr. 14. 16:20
 10/39 anonim ***** válasza:
81%

Minden relatív. Nem mondom, hogy rossz emberek a pakisztáni muszlimok, csak egyszerűen az ő kultúrájukban máshol van egy nőnek a helye. Jó esetben, ha a nőben kedvüket lelik, akkor kényeztetik ajándékokkal, kis dolgokban (pl. háztartás vezetése) szabadságot biztosítanak neki, de az ott fel sem merülhet, hogy pl. egy nőnek önálló akarata lehessen, munkáját, szabadidős elfoglaltságát szabadon szervezze.

Amit leírtál abból az jön le, hogy párod nem szakadt el a kulturális gyökereitől.

Ha szülei Szaúd-Arábiában dolgoznak, akkor pakisztáni viszonylatban is a szegények közé tartoznak, az ő köreikben meg még jobban élnek a régi tradíciók (vagy sötét elmaradottság kevésbé diplomatikusan).

Ha belegondolunk mindössze száz éve még Európában se nagyon voltak jogai a nőknek.

Ha nagyon alázatos típus vagy, akkor talán mehet egy ideig a "fogadd el", aztán ha egyszer kicsit lázadni próbálsz megkapod majd azt, amitől talán kicsit észhez térsz.

38F

2015. ápr. 14. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!