Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab/muszlim ferfival parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab/muszlim ferfival parkapcsolat, egy magyar lany boldog lehet vele?

Figyelt kérdés
Kint vagyok Londonban, interneten ismertem meg a paromat. Ahogy a telik az ido egyre surubben futok szembe olyan dolgokkal, amik egyaltalan nem tetszenek, de a valasz amit hallok `fogadd el`. Egyre nehezebben kezelem a dolgokat, a szerelem eros, de nem vak. Esetleg van koztunk olyan lany aki hasonlokat tapasztalt? Valami gondolatot irjatok, teljesen egyedul vagyok..

2015. ápr. 14. 15:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Kedves tim22, egy másik kérdésnél azt válaszoltad a muszlim kérdezőnek, hogy "keress a fajtádból vagy költözz ázsiába". Akkor te miért is vagy muszlim fiúval??
2015. ápr. 16. 09:00
 22/39 anonim válasza:
33%

nekem az egyik ismerősömnek volt arab férje...az ő története elég híres lett ( írt egy könyvet a lányával... a címe: 10 év apám fogsásában)

először olvasd el és majd meglátjuk hogy még mindig vele akarsz lenni

2015. ápr. 16. 21:02
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerecsen férjem volt. Más kultúrkörből származóval flörtölni, járni érdekes lehet. Azonban tovább nem érdemes menni, hacsak nem tudod elfogadni azokat a negatívumokat, amikből később -házasság után- csak több lesz.

A félvér gyermekem élete is sokkal nehezebb, mintha akár fehér, akár szerecsen lenne: sokkal többet kell kűzdenie az elfogadásért. 10 év távlatából már nem vágnék bele.

Nagyon alaposan olvass utána, amíg nem késő.

2015. ápr. 18. 15:19
 24/39 anonim ***** válasza:
63%
Lehet. De egy magyar lánynak miért nem jó egy magyar férfi?? Neked kell alkalmazkodni hozzá. Ő nem fog hozzád alkalmazkodni. Legtöbb arab országban a nők másodlagos állampolgárok. A férfiak ezt a szokást és kultúrát hozzák magukkal. Soha nem lehetsz egy arab férfival egyenrangú nőként. Minek neked egy ilyen idegen embert még hagyni is hogy hozzád érjen? Ez is olyan mint amikor egy magyar fehér lány ajánlkozik fel négernek. Gusztustalan!
2015. ápr. 21. 14:50
 25/39 anonim ***** válasza:

Az a kultúra eléggé más.

Nekem a szomszédom volt muszlim. Ha Jézust a számra vettem utálkozva nézett rám. Tulajdonképpen nagyon jól kijöttünk, ha nem vallásról volt szó. Bár én soha nem szidtam az ő vallását és ő sem az enyémet! A Charlie Hebdo-s esetet se vonjuk bele. Ott azért eléggé dúrva paródiákat csináltak. A vallások közötti megfelelő párbeszédet kell szem előtt tartani.

A modern muszlim férfi már alkalmazkodóbb, toleránsabb, de a vallásából nem fog engedni. Ezt vagy el fogadod, vagy nem. nem bizts, hogy ő kevesebb azért, mert ez a vallása... sőt...

2015. ápr. 21. 15:06
 26/39 anonim ***** válasza:
18%
25-ös. Csak nem magyar és már a gyermeke sem lesz magyar. Mert hiába tanítod magyarul, hiába van akár ebben az országban lakcíme attól még csak magyar állampolgár lesz, de soha nem magyar. Ezek a keveredések fajok kihalásához vezet. Senki nem hisz egy arabnak vagy félvérnek, négernek ha még magyarul is azt mondja, hogy ő magyar. Csak kapott egy magyar állampolgárságot. Genetikailag már nem magyar. Így is eleget keveredett a magyar miért kell ezt még jobban elkorcsosítani?
2015. ápr. 21. 15:17
 27/39 A kérdező kommentje:

Az engem nem zavar, hogy a gyermekem `magyar` lesz e vagy sem, en erdelyi vagyok, 12 evet eltem Budapesten, most mar pedig Londonban.

Sulyos vitam volt a megelozo heten a parommal, odaig vezetett a duhom, hogy megvetettem vele a Budapestre szolo egy utra vonatkozo repjegyemet. A vetelarat nem igenyelhettuk vissza, £70 karba veszett.

IGAZ, hogy a maga javara formalt mindent.

A vita ota belatta, hogy nem megoldas. A szulei kulturalt felso-kozeposztalybeli csalad, de eros vallasosak. Eskuvo elott nincs egyutteles, szex, erintkezes. A parom testvere, aki otthon van a szulokkel elkotyogta, hogy egyutt elunk. Az edesanyja cukorbeteg az edesapjanak pedig gyenge a szive (ez nem hazugsag), ezert csak annyit tudtak, hogy szimpatizalunk es egyutt ebedelunk. A parom belatta, szembe kell neznie minden nehezseggel a kapcsolat erdekeben. Europai vagyok, en nem hazasodok ukmukfuk. A kovetkezo 2 even belul nem all modomban hazassagot kotni es egy percre sem veszem fel a vallasat. A muszlim vallas nem tiltja a mas vallasuakkal valo hazassagot, tehat maradok kereszteny. Minden magyar kapcsolatomat felulmulja a mostani :) A babaink sotetebbek lesznek, de amugy is mi feherek szolariumba jarunk, mert senki nem elegedett a maga adottsagaival.

2015. ápr. 21. 15:31
 28/39 anonim ***** válasza:
14%
Lehet, hogy téged nem zavar, hogy magyar e a családod vagy nem. Akkor nem vagy magyar. Idegen vagy és a magyar már nem a te hazád.
2015. ápr. 21. 15:56
 29/39 A kérdező kommentje:
Egy egeszseges nemzet nem igy gondolkodik :) Betegesen nem latsz ki a szuk dobozbol
2015. ápr. 21. 16:37
 30/39 A kérdező kommentje:
Az en gyermekem kapasbol 3 nyelven fog megszolalni. <3
2015. ápr. 21. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!