Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab/muszlim ferfival parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab/muszlim ferfival parkapcsolat, egy magyar lany boldog lehet vele?

Figyelt kérdés
Kint vagyok Londonban, interneten ismertem meg a paromat. Ahogy a telik az ido egyre surubben futok szembe olyan dolgokkal, amik egyaltalan nem tetszenek, de a valasz amit hallok `fogadd el`. Egyre nehezebben kezelem a dolgokat, a szerelem eros, de nem vak. Esetleg van koztunk olyan lany aki hasonlokat tapasztalt? Valami gondolatot irjatok, teljesen egyedul vagyok..

2015. ápr. 14. 15:42
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A feher borom meg igazi kincs szamukra, az ottani lanyoknak van egy kozmetikai krem ami kifeheriti az eskuvo napjara a boruket nehany arnyalattal. A parom nem szeretne barna lanytol nagyon barna gyermekeket, igy is aggodik, mert a balerina cipoben mar most lathato, hogy barnult a labfej tetom. Tanult, egyemet vegzett ember.
2015. ápr. 14. 16:22
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy írtam, minden attól függ, hogy mennyire tudod neki magad alárendelni.

Ha iskolázatlanabb vagy, konyhalány vagy szobalány szintű munkákhoz szoktál, ahhoz képest kényelmes élet lehet egy ottani diplomásoknál szerényebben kereső férfi feleségének is lenni, háztartásbeliként gyerekeket nevelni, cserébe neki magad teljesen alárendelni. Idővel hozzászoksz ahhoz, hogy náluk hol van a nőnek a helye.

Talpraesettebb nőnek ezt viszont nem menne...

2015. ápr. 14. 16:40
 13/39 A kérdező kommentje:
Csak erettsegim van, de Budapesten boltvezetokent dolgoztam :) nem vagyok iranyithato, eppen ezert erzem, hogy az orulet kerulget mikor a baratom nem nyugatiasan viselkedik...
2015. ápr. 14. 16:45
 14/39 anonim ***** válasza:
29%
Na akkor az érettségiddel meg a boltos cuccoddal meg is magyarázod a butaságod. Épp, hogy már eddig is irányított,ha még vele vagy. És attól még hogy hála Istennek nem álltam össze egy ilyennel, még sajnos ők vannak a környezetemben és ismerem őket. De feleslegesen tépjük itt neked a szánkat úgy látom. Miért is akarunk neked jót? Panaszkodsz,te is látod,hogy mi a baj,de még neked áll feljebb,ha valaki elmondja a gondolatait. Fú,de nem foglak sajnálni,mikor kiveri a fogaidat és csicskának fog használni.Csak az a baj,hogy a hozzád hasonlók miatt már így is megvan a véleményük a magyar nőkről. Ri*ancokkal találkoznak és híresztelik,hogy a magyarok ilyenek meg olyanok. Én meg hallgatom a mocskos po*ájukból. Fúj,te ring*yó,hogy így lejáratod magad és az országod,hogy egy arab ri*anca vagy.Most már rendesen felcseszted az agyam.Eredj Arabiába du*atni magad,ne itt rinyálj.
2015. ápr. 14. 16:57
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem tudsz mit tenni, más a kultúrájuk amiben szocializálódtak, akaratlanul azt tekintik mindennapi életvitelük mércéjének, nem pedig a tőlük idegen nyugati szokásokat. Nekik pl. k.u.r.v.a az a nő, aki rövid szoknyát hord, vagy férfi kollégáival ebédel.

Már egy dél-olasz férfi is kicsit lekezeli a nőket, egy vidéki görög még jobban, egy szekuláris (vallástalan) török náluk még jobban, egy keresztény arab (pl. iraki káld katolikus, szír ortodox) náluk is még jobban, és utána jönnek csak a legliberálisabb muszlimok (észak-afrikaiak). A pakisztániak meg már bőven a skála végén vannak, kb. Szaud-Arábiában meg Afganisztánban van csak kevesebb szava a nőknek.

2015. ápr. 14. 17:01
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Bele kell hogy szóljak a sok baromság hallatán. Lehet lepontozni, nem érdekel. Kedves kérdező. ha te q-ként viselkedsz, akkor miért csodálkozol, hogy annak kezel a kedvesed és nincs beleszólási jogod a dolgokba? Együtt éltek és még nem vagy a felesége? És még kérdezősködsz? Az iszlámban NINCS járás. TILOS. Erről ennyit. Akit nem vesznek el és csak úgy ugimugi van ide-oda, ne számítson az a lány semmire attól a ffitól. Élettárs? EZ itt Európában megy csak. Lehet h mond hetet havat, össze-vissza, de valójában nem fontos (az x.y muszlim férfi szemében) az olyan lány, akit nem vesznek el. Tucat embert ismerek akinek jó a házassága, de azok nem mentek el élettársnak és ott a feleség szava számít, nincs kuss, ott együtt összeülnek. Nem az van hogy a nő menjen a sarokba. Nem lehet erős a szerelem. Nincs miért erőse lennie. Max testi kapcsolat van. Ha igazi szerelem lenne, már rég elvett volna.

s azt hiszik, hogy ez így van. NEM. Az iszlámban nincs így. Az iszlám nem csak vallás hanem egy egész életút. Teljes élet. Nem csak imából áll. És ezt fel kell fogni.

2015. ápr. 14. 17:23
 17/39 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó gondolat félig ment át: tehát:

Sok eu-s lány veszi be azt, hogy az arab fiúknál is működik ez hogy összebútoroztok és akkor nem kell papír meg ilyenek. és hogy ha azt mondják nekik hogy "szeretlek" elhiszik és tényként vessik, hogy ez így van. NEM. Az iszlámban nincs így. Az iszlám nem csak vallás hanem egy egész életút. Teljes élet. Nem csak imából áll. És ezt fel kell fogni. Ebből nem lehet kilépniük. Tucatnyi "ágyas" kedvéért sem. Van, akik ide jönnek "kitombolni" magukat ("tapasztalat és diplomaszerzés címén) majd hazamennek és elvesznek egy becsületes lányt. Nem az ágyast akivel esetleg 3-4 évig éltek együtt- kivétel persze hogy van, mindig is lesz. De még mindig az a többség amit én írok.

2015. ápr. 14. 17:28
 18/39 A kérdező kommentje:
Hazasodna es 3 gyermeket szeretne tolem, de en fogamzasgatlot szedek :) Otthon a szulei elott szeretne elvenni, jelenleg nincs a kezeben a vizuma, uzletit igenyelt. 7 eve el Londonban, iszik es dohanyzik 2 eve. Ha most hazavisz nem kapja meg a vizumot igy ki kell varni mig megkapja. Addig en nem hazasodom amig nem lattam a szuleit es nincs alkalmam a sajat szuleimnek bemutatni, ezt tiszteletben tartja. Ha most hazamegy legkozelebb igen nehezen kapja meg a vizumot es csak a papirok miatt nevetsegesnek tartja a hazassagkotest, utolso utani lehetosegkent tartja szamon. Valamint mikor a jovorol beszel a szemebe nezve mondom, hogy ugy almodozz jelenleg meg mindig nemleges valaszt adnek a lanykeresre, hazasodni en is csak egyszer szeretnek es tudni szeretnem milyen hazassagkotest irok ala.....
2015. ápr. 14. 17:38
 19/39 anonim ***** válasza:

A pakisztâniak miòta arabok?????

A pakisztâniak pandszâbik (muszlimok indiaiak).

Egyebkent a pakisztâniak rendesek. :)

Chateltem mar velük.

De az arabok NEM!!!

Pakisztâniak ara ok...huuuu

Ebböl lâtszik ,h nagyobb a pitsâd ,mint az İQ-d. :D

Ui: helyesırâsert ,bocs török klaviaturâm van.

2015. ápr. 15. 17:40
 20/39 A kérdező kommentje:
Igen, tisztaban vagyok vele, hogy a pakisztaniak tulajdonkeppen indiabol szarmaznak, voltakeppen mivel 20 eve el a csaladja Riyadhban nekem egyszerubb egy egyszeru nemzetkozi 4 betus szoval illetni. Hat mekkora lyuk van a labam kozott, megszolalt a muveltseged.
2015. ápr. 15. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!