Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab/muszlim ferfival parkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab/muszlim ferfival parkapcsolat, egy magyar lany boldog lehet vele?

Figyelt kérdés
Kint vagyok Londonban, interneten ismertem meg a paromat. Ahogy a telik az ido egyre surubben futok szembe olyan dolgokkal, amik egyaltalan nem tetszenek, de a valasz amit hallok `fogadd el`. Egyre nehezebben kezelem a dolgokat, a szerelem eros, de nem vak. Esetleg van koztunk olyan lany aki hasonlokat tapasztalt? Valami gondolatot irjatok, teljesen egyedul vagyok..

2015. ápr. 14. 15:42
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
14%
Mi az a szúk doboz? Feküdjek össze négerrel vagy arabbal? De ha undorodok tőle. Nem kívánom. Egy nemzet csak úgy maradhat egészséges nemzet genetikailag is, ha úgy gondolkodik mint én. Kit érdekel ha 20 nyelven is beszél???? Max téged mert te vagy a szülője.
2015. ápr. 21. 16:43
 32/39 anonim ***** válasza:
76%

Kedves utolsó, neked nincsenek a családfádban német rokonok? :) Nagyon hasonlítasz egy előző évezredbeli híres emberre a maradi hozzáállásod alapján. Szerintem csináltass vizsgálatot. Még mielőtt válaszolnál, csak hadd kérdezzek valamit. Mondd el, hogy mi a magyar emberek génállományának a százaléka. Azaz honnan származik a magyar ember? ... Honnan vándorolt be (ne gyere a finnugorral az már bebukott)? Tehát? Lehet h a kérdező gyerekei magyarabbak lesznek mint a te genetikai állományod :D

Kérdező. Ne egy nemlétező zabigyerek nyelvtudásával hencegj.

Juj de jófej vagyok hogy most mindenkit leosztottam :D

2015. ápr. 21. 18:48
 33/39 anonim ***** válasza:
Az is elképzelhető, hogy a vízum miatt erőlteti a házasságot. Említetted, hogy problémái vannak a papírjaival, a házasság megoldást jelentene számára. Angliában komolyan veszik és vizsgálják ezeket az EU-3 világbeli házasságokat: egyik havercsaj ott házasodott egy szerecsennel és a hatóságok hónapokig szívóztak velük, mert azt feltételezték, hogy csak a papírok miatt házasodnak, pedig nem. Az más kérdés, hogy az újdonsült férj az esküvő után igen gyorsan lelépett től.
2015. ápr. 21. 19:01
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem erolteti a hazassagot es annal buszkebb ember, mintsem erdekbol hazasodjon
2015. ápr. 22. 13:00
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező.Ez nem támadás csak egy megállapítás.Mindegy, hogy itt ki és mit mond.Te a nehézségek és a problémák ellenére is szereted a párod, ergo akármilyen érvet hoznak fel itt, te arra mondasz valamit azért, hogy az ne legyen igaz.Ez így normális amikor valóban szeretsz valakit.

Abban viszont valahol igaza van az egyik válaszolónak, hogy náluk nincs járás.Van eljegyzés és házasság.Ha már a szülei tudnak rólad az viszont egy biztató dolog.Neked azt kell eldönteni, hogy amennyiben meg tudtok beszélni dolgokat amiken változtatni kéne és tényleg látsz javulást, abban az esetben kitartasz e mellette.Ha nincs javulás akkor nem feltétlenül van értelme, főleg azért mert valószínűleg nem érzi a súlyát annak, hogy te igenis akkor hagyod el amikor akarod, hisz európai vagy.Te 50 évesen is férjhez mehetsz ha akarsz és nem néznek rád furcsán amiért 24 évesen még nem vagy férjnél esetleg.Az eset amit írtál a repjeggyel arra példa, hogy mit reagál arra amikor ez benne is realizálódik.Mérlegeld, hogy hogyan viselkedett akkor és az alapján próbálj dönteni, mert itt hiába mondja mindenki, hogy mit csinálj.

Világosan látszik, hogy szereted és vele akarsz maradni.

Remélem valahogy minden rendbe jön nálatok és rendeződnek a dolgok. :)

2015. ápr. 22. 13:53
 36/39 A kérdező kommentje:
Koszonom! :) A szulei tudnak rolam, az edesanyja neha megkerdezi jol vagyok e. Tegnap este eloszor beszelgettunk skype-on a testverevel, meg eddig egy csaladtagjaval sem valtottam szot (nyilvan nem skype-on mutat be). Egy rokonuk hazasodott nemet lannyal, a lany 2 gyermeket szult es elvalt, a parom szulei elleneznek mert felnek, hogy elso unokajukat magammal viszem es soha tobbe nem latjak. Ragaszkodnak, iskolatatni, nevelni szeretnek az unokat, a parommal mar azt is elvicceltuk, hogy 2 havi valtassal jonnek a nagymamak babazni, addig en fodraszhoz jarok meg kormoshoz (2-3 ora szabadsag)
2015. ápr. 22. 15:39
 37/39 anonim ***** válasza:

Vedd viccelődésnek, de náluk tényleg sokat segít a nagymama amikor még kicsi a gyerek. :)

Amúgy meg ha ennyire félnek attól, hogy elviszed a kicsiket akkor ezt valahogy fogalmazzátok bele a házassági szerződésbe(ott is van).De ha eleve eléggé megkedvelnek a szülők meg a család akkor enyhül majd a félelmük is. :)

2015. ápr. 23. 17:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben már rég ott hagytam volna. Nincs az az ember a világon aki velem így bánhat. Nem vesz emberszámba, de te nem látsz ki a romantika mögül.

Sok sikert!

2015. máj. 3. 14:59
 39/39 anonim ***** válasza:
60%
analfabéta hülye nő
2015. júl. 4. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!