Szerintetek egy 3 és fél éves gyereknek kellene tudni locsoló verset mondani? Mondjuk egy két sorosat?
74 %-os, továbbra is tévedésben vagy, először is, mert végigolvastam az összes kommentedet, mely alapján a véleményem változatlan. Ezen az oldalon jogom van reagálni minden hozzászólásra - ahogy neked is az enyémre. Csak te pártolod ennyire a kérdező 3,5 éves gyerekleszólását, aki, most be is vallotta, az anyukát nem szívelheti. Abban tévedtem, nekem úgy tűnt, a gyerekkel van baja - bár ezt a kettő sokszor szétválaszthatatlan: nem szereti az anyukát, szálkát keres apróságokban. Persze lehet hogy okkal nem szereti az anyukát, kérdező nem akartalak téged sem megbántani, csak továbbra is azt gondolom elvárás nem lehet a versike.
A másik amit írtál, nálunk volt karácsonyozás, nyuszivárás stb., minden, DE NEM EZ A GYEREKKOR LÉNYEGE!!! Itt sincs semmi ellentmondás. Nem akartalak megbántani, bár lehet annak tűnik, úgy gondoltam, ha neked ez a gyerekkor lényege, akkor lemaradtál a LÉNYEGRŐL. De ha nem, csak valamiért nálad ezek a dolgok prioritást élveznek, bocsánatot kérek, és hidd el, őszintén örülök ha boldog gyerekkorod volt.
Ennyi idősen nem ártana, az én lányom magyarul, spanyolul, olaszul és angolul is tud verseket (ugyan nem locsol, de locsolóverset is), nem most, már régen.
A tied mi lesz, ha felnő?
09.55:tippelhetek?
A tied legjobb esetben depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!