Szerintetek egy 3 és fél éves gyereknek kellene tudni locsoló verset mondani? Mondjuk egy két sorosat?
Ha nem is a te gyereked, honnan tudhatod, hogy a szülők mire tanítják?
Én sem tartom fontosnak, hogy a hároméves kisfiam egy napra megtanuljon egy badarságot, amit úgyis csak szajkózna, hiszen egy szót sem értene belőle!
A férjem unokaöcse két és fél éves Tud locsolóverset.
Három és fél éves gyereknek elég ha a nevét tudja? Nem sokat foglalkozhatsz a gyerekeddel ha van.
Amikor én bölcsödébe jártam életem első verse ez volt:
Nagybajuszú péklegényke, széles bunda fedte vállát, hócipőcske kicsi vállát, jöhet már a hideg hó, nem fázik a cincogó.
3 évesen először megnyikkanni? :D
Amúgy a kérdésre válaszolva, ha komplett locsoló verset nem is, de azért egy pár sorosat igen is el lehet várni egy ekkora gyerektől, illetve nem is a gyerektől, hanem a szüleitől hogy foglalkoznak vele húsvét előtt napi 20 percet egy 4 soros zöld erdőben jártam versike erejéig.
És a kérdező sem azért írta ezt a kérdést mert belehalt hogy nem kapott verset, nyílván ő sem a nem törödőmség szellemében nőtt fel és nézett nagyot, hogy a gyerekkel ennyit foglalkoznak húsvét elött.
Én mikor már első osztályba kerültem majdnem hogy írni olvasni tudtam ,pedig apám anyám dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!