Szerintetek egy 3 és fél éves gyereknek kellene tudni locsoló verset mondani? Mondjuk egy két sorosat?
ez nem kötelezőségről szólt, hanem egy zöld erdőben jártam versike aranyos egy kisfiútól, nem pedig bazárimajmot akarnak belőle csinálni.
azért ne tegyünk rá még 10 lapáttal.
Az én fiam 2,5 éves, és az apja után mondta a verset, soronként, szerintem ez bőven elég.:)
Jövőre, igenis egy pár szavas szép versikét meg fogok neki tanitani...nem azért hogy bazárit csináljak belőle, hanem mert aranyos, és jó látni, ahogy örül saját magának:)
13:00-ás magadat sajnáld amiért neked nem volt karácsonyfa diszités, jézuska és nyuszivárás. amúgy tudod látszik hogy eleve nem olvastad végig a hozzászólásaimat, többek közt hogy például a nyuszivárás és egyebek. De bele lehet kötni mindenbe. Én sem voltam bazári majom mert iskolába kerülvén már tudtam olvasni. És nagyon sokszor tapicsgoltam a sárban, és őrülködtem kölök koromban, amit te itt baromira nem láthaszt főleg nem ítélhetsz meg.
Te atya isten, mert egy normális családban nevelkedett ember azt mondja, hogy egy majdnem 4 éves gyerek elmondhatná a zöld erdőben jártamot ilyen hisztériát váltson ki. És ítélkezésre adjon okot, hogy te sajnálj engem a jó gyerekkorom miatt.
Néha kicsit magadba nézhetnél, de főleg mielött kommentelsz ha megtennéd hogy végigolvasod a kommenteket, mit miért és mire írtam, nem pedig csak utolsó hsz-em végére reagálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!