Az apám valószínűleg öngyilkos akar lenni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elég egyértelműen célozgat rá,,már próbáltam vele beszélni,hogy ez nem megoldás,de szerintem nem fogta fel,hogy miről beszélek neki...2010. ápr. 4. 21:37
11/14 anonim válasza:
ötleted sincs arra, hova mehetett?érdemes lenne talán mégis felhívnia rendőrséget, kórházat(pszichiátriát), hogy mit tehetnél ebben a helyzetben.Szerintem ez már a a szituáció, amikor kényszerrel is bevihetik, tehát ha hazajön-remélem így lesz-,akkor ne szólj egy szót sem, szépen hívd ki a mentőket, ők be fogják vinni erőszakkal,onnan már kezdődhet egy gyógyszeres és pszichés terápia.mindenképp kérdezd meg a pszichiátriát, mit tudsz tenni, ha megkerül.
13/14 anonim válasza:
első vagyok
hát az én helyzetem a tiédhez képest "semmi"
Nagyon sajnállak :'(
és szurkolok, hogy minden megoldódjon!
:( (L)
14/14 anonim válasza:
Nagy a csend, én meg aggódom!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!