Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám valószínűleg öngyilkos...

Az apám valószínűleg öngyilkos akar lenni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elég egyértelműen célozgat rá,,már próbáltam vele beszélni,hogy ez nem megoldás,de szerintem nem fogta fel,hogy miről beszélek neki...
2010. ápr. 4. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ötleted sincs arra, hova mehetett?érdemes lenne talán mégis felhívnia rendőrséget, kórházat(pszichiátriát), hogy mit tehetnél ebben a helyzetben.Szerintem ez már a a szituáció, amikor kényszerrel is bevihetik, tehát ha hazajön-remélem így lesz-,akkor ne szólj egy szót sem, szépen hívd ki a mentőket, ők be fogják vinni erőszakkal,onnan már kezdődhet egy gyógyszeres és pszichés terápia.mindenképp kérdezd meg a pszichiátriát, mit tudsz tenni, ha megkerül.
2010. ápr. 6. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Nos, előkerült??
2010. ápr. 6. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

első vagyok

hát az én helyzetem a tiédhez képest "semmi"

Nagyon sajnállak :'(

és szurkolok, hogy minden megoldódjon!

:( (L)

2010. ápr. 6. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagy a csend, én meg aggódom!:-(
2010. ápr. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!