Hogy koptassam le őket?
Figyelt kérdés
Van egy család, aki folyamatosan átjár hozzánk. És mivel csak apám kedveli őket, folytonos veszekedés van miattuk, és nem érti meg, hogy mi nem szívesen látjuk őket. Oké, ha még egyszer kétszer havonta jönnének semmi probléma nem lenne, de mindennap megjelennek. Ma volt a tesóm 18. szülinapja, mire megjelentek, és elrontottak mindent. Már nem tudom mit csináljak, folyamatosan csak sírok. Mit tehetnék???
13/L
2010. ápr. 4. 17:33
11/16 anonim válasza:
Akkor a "felbukkanás' erejéig bemész a szobádba
Vaaagy akár megpróbálhatsz kommunikálni is velük
Én megértem apádat, én se bontanám fel a barátságomat egy családdal azért mert a lányom csak azért nem szereti őket mert "felbukkannak"
12/16 A kérdező kommentje:
18:02 nem fél órát vannak ott, hanem tegnap is előbukkantak délután 3 körül, és este 9-kor mentek el.
2010. ápr. 4. 18:06
13/16 anonim válasza:
Én megértelek, így nem lehet élni, nagyon idegesítő lehet. Próbálj beszélni a családod többi tagjával, hogy "anyu/apu, engem nagyon zavar hogy XYén mindig itt van. Nem kedvelem őket, mert ... Nem lehetne hogy inkább te menj át hozzájuk?" Próbálj meg ésszerű érveket felhozni.
14/16 anonim válasza:
Nem kell szégyelned magad és elvonulnod sem, sőt. A te otthonod és szóljál be te is.. Én biztos nem tűrném. 28/l
15/16 anonim válasza:
Anyuddal beszélj előbb inkább, hogy ez sok. Milyen kapcsolatban vagy a felbukkanókkal? Mert ha jó, akkor akár nekik is szólhatsz, hogy így nem tudsz mondjuk tanulni. De amúgy piálnak? Vagy hangosak?
16/16 anonim válasza:
Találj ki ellenük "véletlen baleseteket".Pl:véletlenül ráömlik a pohár víz a vendégre,vagy rácsapsz a fejére,mondván hogy ott volt egy légy.Bámulsz rá és röhögsz,mintha valami fura lenne rajta...stb..Csak a fantáziádon múlik.Valószínű,előbb-utóbb vagy nagyon megunja ,vagy nagyon besértődik,mindenesetre,ha elég ügyes vagy,ő pedig ép eszű,akkor nem fog sűrűn látogatni titeket.És apukád sem fog haragudni,hisz csak sajnálatos véletlenekről van szó...Kellemes szórakozást! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!