Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le "MSN-es udvarlóimat", hogy ne bántsam meg őket?
Az utóbbi időben nagyon sok fiú vett fel msn-re, és hajtott rám. A legtöbben talizni akarnak, de én nem akarok talizgatni velük, mert félek is (merthogy még sosem láttam őket), meg nem lenne semmi értelme, mert nem jönnek be. Persze jól esik, hogy a képeim alapján bejövök nekik, de akkor sem... Hogy tudnám lekoptatni őket úgy, hogy ne bántsam meg őket?
16/L
Egyszerü a válasz: töröld vagy tiltsd le öket :D
De a legegyszerübb ha mindkettőt alkalmozod :D
Vagy egyszerűen rejtsd el a az MSN címed a közösségi oldalakról. Miért lehet őket látni, ha nem akarod, hogy felvegyenek?
Nani
hát köszi annak, aki segített.:D Én ismerkedek a való világban is... és a közösségi oldalakon kinn van az msn-címem, mert vannak fenn azon az oldalon olyanok is, akik nagyonis bejönnek.^^ és ha nem lenne kinn a címem, akkor nem vennének fel.:)
törölni azért nem akarok, mert köcsögnek tartanának, aztán elterjesztik, h milyen köcsög vagyok.:D volt már rá példa, h járni akart velem egy srác (akit látásból még ismertem/ismerek is!), és megmondtam neki, h nem az esetem, de még utána is írogatott, meg minden, aztán letöröltem, és elterjesztett rólam a faluban minden félét.:S azóta nem nagyon törölgetek. bár így is megteheti bárki, h terjeszt rólam dolgokat, de így nincs okuk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!