Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le "MSN-es udvarlóimat", hogy ne bántsam
meg őket?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon sok fiú vett fel msn-re, és hajtott rám. A legtöbben talizni akarnak, de én nem akarok talizgatni velük, mert félek is (merthogy még sosem láttam őket), meg nem lenne semmi értelme, mert nem jönnek be. Persze jól esik, hogy a képeim alapján bejövök nekik, de akkor sem... Hogy tudnám lekoptatni őket úgy, hogy ne bántsam meg őket?
hát annyi esze van aki számítógépen csöpög lányok után...szerintem ne sajnáld törölni őket semmi nem kötelez hozzájuk
2009. ápr. 15. 02:18
12/19 anonim válasza:
Szijja :)
Sztem ha télleg nem mered lekoptatni öket,( am ez sztem kedves :))akkor egyszerüen ird ki egy srác nevét személyes üzibe szivecskékkel,és h egy honapja vagytok eggyütt.Ha annyira hülyék a srácok,h ezután se vezik a lapot,szard le öket és kezdd el törölgetni a nevüket a listárol :P
Ha pedig pletykát terjesztenek rolad annak a véleménye ne számitson aki nem is ismer,a barátaid pedig ugyse hisznek majd a pletykáknak.
pusz
2009. ápr. 15. 07:59
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszolónak.:) Azt hiszem ezt fogom tenni.:D De van egy srác msn-emen, aki viszont nagyonis bejön...:P Akkor őt tiltsam le, amíg ki van írva az a személyes üzi?:D Nem tudja kideríteni, hogy letiltottam, ugye?!:)
2009. ápr. 15. 13:49
14/19 A kérdező kommentje:
Jaa, és aki azt írta, h. csak az önbizalom hiányosak nyomulnak msn-en... sztem tévedett.:D Tényleg vannak, akik csak msn-en nagyszájúk, élőben meg köszönni sem tudnak... De van, aki élőben is ugyanolyan, mint msn-en, csak el kell kezdeni valahogy a kommunikálást.(:
2009. ápr. 15. 13:51
15/19 anonim válasza:
Férfiak. El kell tudják viselni, ha megbántod őket. De ha nagyon nem akarod, akkor az a legegyszerűbb, ha nagyon szűkszavú és negatív vagy.
2009. ápr. 15. 17:40
16/19 A kérdező kommentje:
Próbálok az lenni.:) Van, akiknek vissza sem írok.:D
2009. ápr. 15. 17:46
17/19 A kérdező kommentje:
A 3-4. alkalommal talán kapcsolnak, hogy nem véletlenül nem írok vissza.:)
2009. ápr. 15. 17:46
18/19 anonim válasza:
Nőjj már fel!A ti korosztályotoknak ez kell,hogy udvaroljanak neki MSN-en?Már semmi személyes kapcsolat nincs az emberek között kivéve a szexuális kapcsolatot,(néhány napos üzenetváltás után.)Ez megy: az MSN és a szex.Mi lesz a mostani 10 évesekkel?
2009. ápr. 15. 17:53
19/19 anonim válasza:
Az a tiszta, ha megmondod az őszintét, hogy nem az eseteid és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!