Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le "MSN-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le "MSN-es udvarlóimat", hogy ne bántsam meg őket?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sok fiú vett fel msn-re, és hajtott rám. A legtöbben talizni akarnak, de én nem akarok talizgatni velük, mert félek is (merthogy még sosem láttam őket), meg nem lenne semmi értelme, mert nem jönnek be. Persze jól esik, hogy a képeim alapján bejövök nekik, de akkor sem... Hogy tudnám lekoptatni őket úgy, hogy ne bántsam meg őket?

16/L

2009. ápr. 14. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát annyi esze van aki számítógépen csöpög lányok után...szerintem ne sajnáld törölni őket semmi nem kötelez hozzájuk
2009. ápr. 15. 02:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szijja :)

Sztem ha télleg nem mered lekoptatni öket,( am ez sztem kedves :))akkor egyszerüen ird ki egy srác nevét személyes üzibe szivecskékkel,és h egy honapja vagytok eggyütt.Ha annyira hülyék a srácok,h ezután se vezik a lapot,szard le öket és kezdd el törölgetni a nevüket a listárol :P

Ha pedig pletykát terjesztenek rolad annak a véleménye ne számitson aki nem is ismer,a barátaid pedig ugyse hisznek majd a pletykáknak.

pusz

2009. ápr. 15. 07:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszolónak.:) Azt hiszem ezt fogom tenni.:D De van egy srác msn-emen, aki viszont nagyonis bejön...:P Akkor őt tiltsam le, amíg ki van írva az a személyes üzi?:D Nem tudja kideríteni, hogy letiltottam, ugye?!:)
2009. ápr. 15. 13:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Jaa, és aki azt írta, h. csak az önbizalom hiányosak nyomulnak msn-en... sztem tévedett.:D Tényleg vannak, akik csak msn-en nagyszájúk, élőben meg köszönni sem tudnak... De van, aki élőben is ugyanolyan, mint msn-en, csak el kell kezdeni valahogy a kommunikálást.(:
2009. ápr. 15. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak. El kell tudják viselni, ha megbántod őket. De ha nagyon nem akarod, akkor az a legegyszerűbb, ha nagyon szűkszavú és negatív vagy.
2009. ápr. 15. 17:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Próbálok az lenni.:) Van, akiknek vissza sem írok.:D
2009. ápr. 15. 17:46
 17/19 A kérdező kommentje:
A 3-4. alkalommal talán kapcsolnak, hogy nem véletlenül nem írok vissza.:)
2009. ápr. 15. 17:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Nőjj már fel!A ti korosztályotoknak ez kell,hogy udvaroljanak neki MSN-en?Már semmi személyes kapcsolat nincs az emberek között kivéve a szexuális kapcsolatot,(néhány napos üzenetváltás után.)Ez megy: az MSN és a szex.Mi lesz a mostani 10 évesekkel?
2009. ápr. 15. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a tiszta, ha megmondod az őszintét, hogy nem az eseteid és kész.
2009. aug. 26. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!