Milyen barátok ezek?
ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni:
volt egy fiú, akivel nagyon jóban voltam, ő volt a legjobb barátom, minden nap órákat beszélgettünk msn-en, hétvégente együtt voltunk. aztán lett egy barátnője. azóta nem ír, nem válaszol és még csak nem is köszön. na ennyit erről. rájöttem h ez a kis ****** nem is barát volt :@
ha ők így bánnak veled, akkor ne legyél a talpnyalójuk, hagyd őket a francba, biztosan találsz érdekesebb embereket is, ahogy én is.
18/L
Sajnos van,hogy el kell felejteni egy régi barátságot.
Barátnőmmel 6 éve elválaszthatatlanok voltunk..Aztán feltűnt egy új pasija... Szép lassan egy olyan nő vált belőle,akivel nem mertem elmenni se szórakozni,mert balhé volt rögtön,se akár a városba,mert a szemét kilopta bárkinek,stb... Én megpróbálam mindent az érdekében,de hiába. Válasszthatott,ez az élet vagy a régi.Ő így döntött,nekem fájó szívvel,de el kellett ezt fogadnom.Sajnos előfordul az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!