Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ők lennének az igaz barátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ők lennének az igaz barátok? Kiben bízzak ezek után?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm(?) nem rég említette h kért a páromtól vmit kölcsön egy kazetátt.Megkérte,h találkozzanak,de a barátom nem ért rá.A barátnőm úgy kezdte ezt nekem elmondani,h csak azért mondja el,h nehogy mástól tudjam meg..:S Aztán a napokban a párom mondta,h nagyon gyanús neki a barátnőm,mert gyakran rá ír msn-en és megkérte,h menjen ki,vigye el neki a kölcsönkért tárgyat.A barátom kivitte,oda adta neki,majd indult volna haza,de a barátnőm nem akarta engedni azt akarta,h sétáljanak.Majd mikor a barátom nem akart,a csaj vissza adta azt a kazetátt és azt mondta,h majd akkor máskor amikor sétálnak,akkor elviszi.Az este folyamán írt egy sms-t a páromnak,h nehogy elmondja vkinek,főleg nekem ne.A barátom persze elmondta.Sőt már azóta többször is hívogatta őt az említett lány telefonon,csak direkt nem veszi fel.

Most mire következtessek ebből? Nem akarom elárulni a csajnak,h a barátom elmondta,mert ő direkt megkért rá,h ne mondjam vissza.Ráadásul az is kiderült erről a csajról,h rendszeresen lopja cigimet.

Aztán ott van egy másik barátnőm(?) akiről ma tudtam meg,h kifecsegett rólam egy-két olyan dolgot-egy olyan személyek,aki ugyan nekem is haverom,de nem voltunk soha bizalmas viszonya,és semmikép nem akartam,h tudja azt amit most már tud.

Eddig azt hittem,h ez a két lány a legjobb barátnőm,de ezek után..Hogy bízzak meg bennük?Egyáltalán így kiben bízhatok meg?

2011. márc. 13. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán így kiben bízhatok meg?

-párodban..

Ők lennének az igaz barátok?

-első csaj sztem csak bezizzent..:D rákattant a párodra, és NEKI kell majd levakarnia magáról..

2. Nem tudom mi lehet az a nagyon bizalmas info, igazából nem is érdekel, mérlegeld te magad..

Hogy bízzak meg bennük?

-Sehogy.

2011. márc. 13. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Jaj,elnézést a figyelmetlenségemért...most vettem észre,h milyen "értelmes" sok helyen ez a szöveg.
2011. márc. 13. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Megbízni??!! Hány éves vagy?

...life is life, ahogy az olasz mondja.

2011. márc. 13. 17:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszön a válaszod.Igen,sejtettem,h a páromban továbbra is megbízhatok,de szükségem lenne barátnő(K)re is.Nagyot csalódtam most bennük.

Hát számomra nagyon fontos dolgok voltak..és még külön kértem,h nehogy elszólja magát vki előtt..erre..

2011. márc. 13. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Az első barátnőd: Egyértelműen el akarja csábítani a pasid szerintem. mondd h feltűnt neked, vagy kérd meg a barátodat h beszéljen vele ő h szeret téged és nem akar vele semmit, vagyis szerelmet nem.

és látod, a cigiből megint csak a baj van :D hány éves vagy? (nem akarok akadékoskodni, csak ezt mindig elmondom xd )

a második csaj: nekem is ilyen az ún. LB-m, nagyon csúnyákat mond a hátam mögött, meg szidja a srácot akibe bele vagyok esve de olyan szinten h ... húú xD szeritnem vele ülj le és beszéljétek ezt meg, h neekd nagyon rosszul esik és majd szerintem ő is be fogja látni.

6/10 anonim ***** válasza:
Érthető a szöveg ne aggódj, én levágtam belőle mit szeretnél..
 7/10 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: 17 éves vagyok. :)
2011. márc. 13. 17:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Lucyka,csak sajnos én ezt nem vehettem észre,mert soha nem vagyunk együtt hárman és eddig semmi jele nem volt,h elakarná csábítani.Egyébként a párom szerint csak féltékyne mert velet más sokkal többet vagyok délutánonként a csajjal.
2011. márc. 13. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy mi az, hogy lopja a cigidet? Hogy lehet valakinek lopni a cigijét? Én szívesen adok ha kérnek, de egyszer lássam meg, hogy a páromon kívül (ill. családtagon kívül) valaki engedélykérés nélkül vesz a cigimből, ott töröm el a kis kacsóját...........

Szerintem még az első barátnőd sincs veszve, lehet, hogy tényleg csak túlkapta valamin, és megtetszett neki a pasid. Kell neki egy kis fricska az élettől, hogy leálljon, és belássa, hogy ez nem helyes dolog, utána minden működhet normálisan. És ezt a fricskát nem neked, hanem a pasidnak kell megtennie. Még akkor is, ha nem akarja megbántani a lányt, keményen oda kell bäsznia, hogy szálljon magába a csaj.

A második barátnőd meg pletykás. Én a helyesben szépen megköszönném, hogy ilyen lepcses szájjal áldotta meg a sors és ezentúl nem mondanék el neki olyan bizalmas infókat, amiket ismét kikotyoghat. Ha van egy kis esze, leesik neki, hogy nem bízol meg benne annyira, és magába száll.

21/L

2011. márc. 15. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A "baratnokkel" kapcsolatban mostantol figyelj. Parodat meg becsuld meg hogy ilyen tipus, mert ritka fajta.
2011. márc. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!