Lehetünk még barátok ezek után?
Szóval volt egy nagyon jó (a legjobb) barátnőm akivel megtörtént ez az eset. Ez gimi utolsó évében történt. Volt egy közös titkunk (szerelmes volt egy évfolyamtársunkba) amiről senki más nem tudott. Az utolsó nyáron történt vele egy bizonyos dolog, amire én nagyon féltékeny voltam és eldurrant teljesen az agyam és nagyon-nagy butaságot csináltam! Elmondtam a titkunkat egy haverunknak, és feltörtem a postafiókját, elolvastam a közös leveleiket a sráccal.
(Nem voltam belé szerelmes, vagy ilyesmi, más miatt, ez nem fontos.)
Aztán a "lelkiismeretem" miatt elmondtam neki... a barátságunknak persze vége lett.
Azóta megbeszéltem ezt már vele egyszer, hogy ő már nem tud megbízni így bennem (hozzáteszem teljesen igaza van) de én őszintén megbántam és nagy tanulság volt ez számomra, tudom, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el abban a percben, ha tehetném mindent másképp csinálnék! És nagyon hiányzik! Soha senkivel nem éreztem magam azóta sem úgy, mint vele! Szeretném ezt elmondani neki, de nem merem, mert félek, hogy mit reagálna. (Valószínűleg elküldene a fenébe...)
Mióta elballagtunk és azóta ritkán beszélünk msn-en, de ez csak felszínes csevegés semmi komoly, úgy 2 hónapja meg már egyáltalán nem beszélünk. Szeretném tudni, mit gondol, átbeszélni ezt vele egy kávé mellett, de minden reakciójából úgy tűnik nekem, ő lezárta és túllépett rajta.
Szerintetek lehetnénk így még egyszer barátok, vagy felejtsem végre el az egészet?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!