Nem merek elmenni a mamam temetesere. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meghalt a nagymamam ma reggel.
Feltesom hivott sirva hogy meghalt. Rajta kivul apa csaladjaval semennyire nem tartom a kapcsolatot,igy mamamat sem lattam 18 eve de buntudatom van ha arra gondolok hogy ennyire nem tisztelem meg hogy elmenjek. Viszont, felek apatol. Nagyon zuros ember es mikor pici voltam anyaval ugy kellett hogy elszokjunk tole. Anyat halalra verte volna ha nem jovunk el. Utana is zaklatott evekig. Nagyon rossz emlekeim vannak vele kapcsolatban es most o is ott lesz a temetesen.
Mit tegyek?
Arra gondoltam, hogy temetes utan kimegyek a mama sirjahoz egyedul vagy feltesommal.
Tiszteletlenseg ha nem megyek a temetesre? Nagyon felek aputol hogy megint ram akaszkodik. Nagyon....
20/L
2016. márc. 18. 16:29
11/11 Költőnő? válasza:
Ha apád megint zaklatni akarna, azt meg tudja tenni így is. Ha egyszer tudja hol laktok. Ahhoz nem kell temetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!