Nem merek elmenni a mamam temetesere. Mit tegyek?
Meghalt a nagymamam ma reggel.
Feltesom hivott sirva hogy meghalt. Rajta kivul apa csaladjaval semennyire nem tartom a kapcsolatot,igy mamamat sem lattam 18 eve de buntudatom van ha arra gondolok hogy ennyire nem tisztelem meg hogy elmenjek. Viszont, felek apatol. Nagyon zuros ember es mikor pici voltam anyaval ugy kellett hogy elszokjunk tole. Anyat halalra verte volna ha nem jovunk el. Utana is zaklatott evekig. Nagyon rossz emlekeim vannak vele kapcsolatban es most o is ott lesz a temetesen.
Mit tegyek?
Arra gondoltam, hogy temetes utan kimegyek a mama sirjahoz egyedul vagy feltesommal.
Tiszteletlenseg ha nem megyek a temetesre? Nagyon felek aputol hogy megint ram akaszkodik. Nagyon....
20/L
Nem is attol felek, hogy ott fog zaklatni a temetesen hanem hogy utana.
Tudja hol lakunk anyuekkal. Ha felcsonget vagy ha kiles valahol..
O ilyen.
Nem szeretnek vele talalkozni. Nem akarom a sebeket feltepni...csak felek hogy tesom nem nezi jo szemmel, es persze magamnak is rossz hogy buntudatom lesz..
Ti nem ismeritek ot!
Nagyon nagyon nagyon agressziv ember.
Es emlekszem ra !
Mikor 5 eves voltam akkor ide jott a hazunk ele uvoltozni hogy azonnal menjunk ki anyuval. Szoval en nagyon felek tole...
Multkor meg a varosban indult meg felem. De halisten jo messze volt es gyorsan felszalltam a buszra.
Mindegy szerintem temetes utan kimegyek a sirhoz.. ez lesz a legjobb
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A kórházban végül azért meglátogattad? Egyébként szerintem én elmennék a helyedben.
Nem..
Ma akartunk bemenni delelott, de tesom hivott, hogy mar nem kell mennunk tobbet.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!