Szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek, illetve kéthetente nálunk is aludjanak?
Szerintem az ő gyerekei, tehát nyilván neki kellene foglalkoznia velük minden szempontból (igen, romeltakarításiból is).
Ha ezt megteszi és még mindig bajod van, akkor már nálad a labda.
"nem azt kérdeztem lépjek-e vagy maradjak, hanem hogy mi lenne a megoldás, hogy néha egy kicsit nekem is jó legyen"
Mondjuk nálam vastag betűkkel a kérdés ez: "Szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek, illetve kéthetente nálunk is aludjanak?"
A többit úgy hívjuk: rizsa.
Amúgy nem szemét vagy, csak butus.
Mi értelme van az egésznek, ha apa addig a kertben baszakszik?
Vagy neki az az apaság, hogy az ő bejelentett címén neteznek a gyerekei?
"Viszont unom már, hogy... egy másik nő akar szórakozni járni...a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek"
Szóval az zavar, hogy a gyerekek anyja a hét napból hatot a gyerekekkel van, viszont vasárnap meg "szórakozni" akar.
Csesszél ki vele, és fordítsátok meg a felállást.
Legyenek egész héten nálatok a gyerekek, és az anyjuknál meg csak vasárnap.
Akkor majd nem fog tudni eljárni a hétvégén...
Ugye mennyivel jobb lesz így neked, kedves kérdező?!
:))
Kérdező, akkor mi lesz ha a gyerekek egyszer csak az apjukhoz akarnak költözni(1 éves kor felett az ő akaratuk számít a bíróságon) vagy ha az anya munkaképtelen, beteg lesz vagy ne adj isten valami rosszabb történik és az apjukhoz kerülnek a gyerekek? Vagy ha egyszerűn szorosabb kapcsolatot akarnak az apjukkal egyszer??
Megtiltod? Kiutálod őket?
Ezek a gyerekei, ezt kellene felfogni. 14-ből 3 nap nagyon is kevés, inkább többet kellene találkoznia a gyerekeivel, nem kevesebbet. Pl. Hétköznap is.
Te mit éreznél ha lennének gyerekeid, és ilyen ritkán látnád őket?!
Nem csoda, hogy elvált a párodtól az anyuka. Minden bizonnyal otthon is ennyire vette ki a részét a gyereknevelésből és a háztartás vezetésből. Az ex csak törleszt.
MENEKÜLJ, amíg nem késő!
Szerintem nem a kérdezőben van a hiba, inkább a kedves apukában, aki a kérdés alapján nem igazán veszi ki a részét a gyereknevelésből. Nekem is gyanús, hogy ez is bejátszott a válásba.
A gyerekeknek sem lehet leányálom, függetlenül attól, hogy találkoznak az apjukkal, de ez nem túl tartalmas időtöltés.
Szerintem ha ott vannak a palid gyerekei akkor ne a kertben kapirgáljon,amig te takarítod a mocskot utánuk..
Tudod ki csinálná meg ezt más gyerekeinek. Ha a sajátom el tud pakolni maga után,tud asztalnál enni és nem szana szét a lakásban ,akkor biztos vagyok benne,hogy másé is képes rá.
Mennyi idősek ? Nem a te feladatod kiszolgálni őket,hanem az apjuké!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!