Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét vagyok, ha nem akarom...

Szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek, illetve kéthetente nálunk is aludjanak?

Figyelt kérdés
Tudom, most jönni fognak azok a mondatok, hogy minek kezdtél gyerekes pasival. Ha tudnám előre, hogy nem bírom ezt, nem mentem volna bele, de már nagyon megszerettem a páromat, mert a kapcsolatunk szép és boldog, ő is nagyon szeret engem. Viszont unom, hogy nincs egyetlen gyerekmentes hétvégénk sem. Abból áll, hogy főzök, kiszolgálom a gyerekeket, nem nyúlhatok a számítógéphez, aztán mikor elmennek pakolás, takarítás utánuk, mert mindent szét dobálnak, chips a földön, apró játékdarabkák szintén. Úgy érzem magam, mint egy kiszolgáltatott, tehetetlen rabszolga. Egyre sűrűbben vannak nálunk, mert az anyjuk bulizni szeretne. Még most is nagyon fiatal, nem élte ki magát. Én viszont kezdek elfáradni ebbe. Párom viszont fél az exétől, mert az ex szerint akkor jó apa, ha minél többször nála van a gyerek, de a markát is ugyanúgy tartja. Ráadásul hétköznap írogat a páromnak mindenféle iskolásóvodás ürüggyel, hogy mi történt ott, pedig a gyerekek minden hétvégén nálunk vannak, ők is el tudná mondani. Én nem akarok minden hétvégén két gyerekhez és egy exhez alkalmazkodni. Viszont páromat imádom. Van erre megoldás, hogy kicsit nekem is jobb legyen? Félek hogy nem lesz normális családi életünk majd egyszer.
2016. márc. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
57%
50-es, ez mind igaz, de miért a szexpartnernek kell rendeznie a gyerekeket, miért nem az apjuknak?
2016. márc. 13. 18:44
 52/61 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az ő gyerekei, tehát nyilván neki kellene foglalkoznia velük minden szempontból (igen, romeltakarításiból is).

Ha ezt megteszi és még mindig bajod van, akkor már nálad a labda.

2016. márc. 13. 20:02
 53/61 anonim ***** válasza:
60%

"nem azt kérdeztem lépjek-e vagy maradjak, hanem hogy mi lenne a megoldás, hogy néha egy kicsit nekem is jó legyen"

Mondjuk nálam vastag betűkkel a kérdés ez: "Szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek, illetve kéthetente nálunk is aludjanak?"

A többit úgy hívjuk: rizsa.

Amúgy nem szemét vagy, csak butus.

2016. márc. 13. 21:46
 54/61 anonim ***** válasza:
95%

Mi értelme van az egésznek, ha apa addig a kertben baszakszik?

Vagy neki az az apaság, hogy az ő bejelentett címén neteznek a gyerekei?

2016. márc. 13. 22:27
 55/61 anonim ***** válasza:
39%

"Viszont unom már, hogy... egy másik nő akar szórakozni járni...a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek"

Szóval az zavar, hogy a gyerekek anyja a hét napból hatot a gyerekekkel van, viszont vasárnap meg "szórakozni" akar.

Csesszél ki vele, és fordítsátok meg a felállást.

Legyenek egész héten nálatok a gyerekek, és az anyjuknál meg csak vasárnap.

Akkor majd nem fog tudni eljárni a hétvégén...

Ugye mennyivel jobb lesz így neked, kedves kérdező?!

:))

2016. márc. 14. 00:10
 56/61 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, akkor mi lesz ha a gyerekek egyszer csak az apjukhoz akarnak költözni(1 éves kor felett az ő akaratuk számít a bíróságon) vagy ha az anya munkaképtelen, beteg lesz vagy ne adj isten valami rosszabb történik és az apjukhoz kerülnek a gyerekek? Vagy ha egyszerűn szorosabb kapcsolatot akarnak az apjukkal egyszer??

Megtiltod? Kiutálod őket?

Ezek a gyerekei, ezt kellene felfogni. 14-ből 3 nap nagyon is kevés, inkább többet kellene találkoznia a gyerekeivel, nem kevesebbet. Pl. Hétköznap is.

Te mit éreznél ha lennének gyerekeid, és ilyen ritkán látnád őket?!

2016. márc. 14. 11:13
 57/61 anonim ***** válasza:
38%
14 éves kor felett, akartam írni...
2016. márc. 14. 11:14
 58/61 anonim ***** válasza:
83%

Nem csoda, hogy elvált a párodtól az anyuka. Minden bizonnyal otthon is ennyire vette ki a részét a gyereknevelésből és a háztartás vezetésből. Az ex csak törleszt.

MENEKÜLJ, amíg nem késő!

2016. márc. 14. 16:28
 59/61 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem a kérdezőben van a hiba, inkább a kedves apukában, aki a kérdés alapján nem igazán veszi ki a részét a gyereknevelésből. Nekem is gyanús, hogy ez is bejátszott a válásba.

A gyerekeknek sem lehet leányálom, függetlenül attól, hogy találkoznak az apjukkal, de ez nem túl tartalmas időtöltés.

2016. márc. 14. 17:00
 60/61 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha ott vannak a palid gyerekei akkor ne a kertben kapirgáljon,amig te takarítod a mocskot utánuk..

Tudod ki csinálná meg ezt más gyerekeinek. Ha a sajátom el tud pakolni maga után,tud asztalnál enni és nem szana szét a lakásban ,akkor biztos vagyok benne,hogy másé is képes rá.

Mennyi idősek ? Nem a te feladatod kiszolgálni őket,hanem az apjuké!!

2016. márc. 27. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!