Az baj, ha csak kéthetente vasárnap mosok hajat?
Egyébként növesztem a hajamat, több mint 2 éve nem volt vágva belőle. és nem is szeretnék vágatni belőle. Úgy tudom, hogy minnél ritkábban mosunk hajat, au annál jobb neki. Eddig hetente vasárnap mostam, de azért gondoltam, hogy rátérek arra, hogy 2 hetente mosnám, mert kicsit száraz a hajam, és vasárnapra is ugyanolyan szép, mint hétfőn, amikor frissen lett mosva. Szerintetek ez jó ötlet? Szívesen veszem a tanácsokat olyanoktól, akik szintén növesztik a hajukat, hogy ők hogyan ápolják.
Boldog új évet!=)
Hetente mosd meg, az illata miatt, azert 2 het alatt lesz "szaga".
A vegebol mindenkeppen vagassal, hogy egeszseges legyen! Nem kell sokat, de ha ilyen hosszu ideig nem vagatsz a vegebol, akkor majd a vegen, amikor mar nem noveszted tovabb, egyszerre kell tobbet vagatni. A torott hajveg pedig nem is szep latvany.
Januarba menjel el, lehet hogy megfogsz lepodni, mert a fodrasz kicsit tobbet fog majd vagni, mint te szeretnel. De engedd neki, hogy szep egeszsegesen noljon tovabb! Lehet hogy te azt gondolod, hogy szep a vege, de biztos, hogy rafer a vagas!!!
En is novesztem, csak Schwarzkopf, es Elseve sampont hasznalok, es hetente 2-szer mosom. A vegebol vagatok amugy, ennyi.
Buek neked, remelem elmesz bulizni, szia!!
Figyi ez egészségtelen...ha nem is akarod sűrűn vágatni évi 2x azért kell....Lehet hogy most még jól néz ki, de csak idő kérdése hogy elkanászodjon és akkor már nem nagyon lehet rendbehozni...
És bocsi már nem azért, de ha a derekad alá ér azt minek növeszted tovább? Amúgy a kéthetente való mosás nem jó...higéniai okokból is érdemes heti 1-2 hajmosás...ha a hajad száraz szerezz be egy jó kis balzsamot...
És a végéből egy centit mindenképp vágass, ha másért nem hogy egyenes legyen, mert azt még úgy nehezen elhiszem hogy nem töredezett két évig, de hogy nyíl egyenes a vége az kizárt...
Az élet egyépként könyebb egy fele olyan hosszú hajjal mint a tied, és még az is hosszú hajnak számít...de nem a haj hosszúsága adja meg a szépség mértékét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!