Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az baj, ha csak kéthetente...

Az baj, ha csak kéthetente vasárnap mosok hajat?

Figyelt kérdés

Egyébként növesztem a hajamat, több mint 2 éve nem volt vágva belőle. és nem is szeretnék vágatni belőle. Úgy tudom, hogy minnél ritkábban mosunk hajat, au annál jobb neki. Eddig hetente vasárnap mostam, de azért gondoltam, hogy rátérek arra, hogy 2 hetente mosnám, mert kicsit száraz a hajam, és vasárnapra is ugyanolyan szép, mint hétfőn, amikor frissen lett mosva. Szerintetek ez jó ötlet? Szívesen veszem a tanácsokat olyanoktól, akik szintén növesztik a hajukat, hogy ők hogyan ápolják.

Boldog új évet!=)

2008. dec. 31. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Nah én mindenkit felpontoztam,gondolom a kérdező pontozott le mindenkit,mert nem tetszik a vélemény...

Nekem hátközépig érő szőkésbarna hajam van,félévente megyek vágatni,de a félév elérkeztével már igencsak durva.Megjegyzem nekemis nagyon sok hajam van,ezért nem növesztem tovább.Attól még,hogy van benne tépés,és azt akarod,hogy a tépett rész lenőjön,szerintem attól még a végét levágathatod,mert ha te le akarod majd vágatni teljesen egyenesre,azt a részt úgyis lekell vágatni...2 évig nem menni fodrászhoz...én nem is bírnám ki.Nagyon gyorsan nő a hajam,szőkésbarna-mostmár inkább szőke-melíros.Vasalom,és csak a frufrumnál száraz,amúgy semmi baja.Nem biztos,hogy az a megoldás,hogy kéthetente mosod.Ez hülyeség.2 naponta mosom,néha 3 naponta,és igazán semmi baja,nagyon sokan dícsérik,mert tényleg nagyon szép.Csak meg kell találni a módját,hogy hogyan ápold,és hogyan mosd.Nem az a megoldás,hogy nem mosod meg 2 hétig.Nem akarlak megsérteni,de az ilyen emberek teszik fel ezt a kérdést is...:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2009. jan. 1. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
minimum hetente 1x
2009. jan. 3. 19:35
 13/14 anonim válasza:
63%

Na most sokan oltani fognak, de:igen elég, ha 2hetente 1szer mosod meg a hajadat abban az esetben, ha falun laksz, nuku forgalommmal, gyárakat nem látsz a környéken, a konyhába nem jársz ki,ha főznek,...stb. Viszont ha "véletlenül" nem adottak ezek a körülmények, akkor érdemes hetente megmosnod. Ha naon száraz a hajad tudom ajánlani a (fodrászboltokban beszerezhető) tejproteines hajpakolást v a vitaminos hajvégápolóolajat :) Mindegyik nagyon tuti, és nem is drága

A hajvágásról: a kishugimnak (17) is derékig érő hasonló haja volt, mint neked--->sok gond, főleg a hatalmas hajtömeg miatt(ő hetentte min. 2szer mossa)

3havonta szokott picit vágatni a végéből.Aztán váltott:ilyen menetelesre vágatta le, a haja hossza megmaradt, viszont a haj tömege kevesebb lett, sokkal könyebb kezelni. Sztem beszélj 1 mások által joo fodrásszal, h mi a véleménye ;)

Jah, és még vmi:grat a szép hajadhoz...nekem 1 ilyen az álmom. :) A enyém ugyanis a lapockámig ér, de alig nő, extra törékeny,azonnal zsírosodik... :S

2009. jan. 21. 22:07
 14/14 anonim válasza:
29%

Én is csak 2hetente mosok hajat,és ami a leszebb az egészben, mindenki azt kérdezi, mitől ilyen szép?!nagyon dús,hosszú hajam van,és göndör,ami fontos, mert szerintem függ ez a hajtípustól is.Szóval ha neked is ilyen típusú hajad van,szerintem teljesen jó,persze én is megmosom ha büdös helyre megyek vagy káros behatások érik,de ha ilyen nincs,nagyon jó 2hetente.

Ismerek egy 4éves kislányt,derékig érő hajjal, kérdeztem az anyukáját mitől ilyen gyönyörű a haja,és oda súgta hogy még sosem volt megmosva...hát ez van..

2010. jan. 27. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!