Szemét vagyok, ha nem akarom hogy a párom gyerekei minden egyes vasárnap nálunk legyenek, illetve kéthetente nálunk is aludjanak?
Két megoldás van.
1. párod azt mondja az exnek, hogy bocsi most nem érek rá, majd jövő héten.
2. Ha nem akarja, hanem a gyerekekkel töltené inkább a hétvégét, akkor így jártál.
Ha saját gyereketek lesz, akkor is ebből fog állni a vasárnapod.
Különélő anyaként mondom,hogy sztem jogos kérés, hogy nektek is legyen szabad hétvégétek.
Az, hogy megírja a hétközben történt dolgokat természetes, egy gyerek különben sem emlékszik egy hét történéseire, az én fiam az aznapiakra sem mindig szokott, mert kicsi még.
A markát tartja dologban nem feltétlen van igazad, de ebbe nem mennék bele, sok kérdésben fejtegették már. :D
Viszont! Miért is kell neked rabszolgának lenni, kiszolgálni a gyerekeket (Mit is értesz pontosan ez alatt?), pakolni utánuk? Miért nem asztalnál esznek, pakolnak maguk után? Apuka fél nevelni, nehogy ne szeressék? Vagy ha ott vannak, ne a fegyelmezésről szóljon a dolog, érezzék jól magukat? Ez ngyon rossz hozzáállás és sok gondotok lesz belőle, de a gyerekeknek is. Apuka olyankor mit csinál, mikor ott vannak a gyerekek?
Nem olvastam végig az eddigi válaszokat, lehet h olyat írok, ami volt már.
Szerintem ebben nagy részt a párod a hibás. Neki lenne a feladata,h úgy alakítsa a dolgokat,h neked is jó legyen.
De te meg nagyon rosszul tetted,h eleve bevállaltad a szolga szerepét. Mi lenne ha mondanád a parodnak,h te most hétvégén /vasárnap a baratnoiddel leszel. Vagy csak simán megmondod,h most baromira nincs kedved főzőcskézni stb. Szerinted mit reagálna ha nem szolgalnad ki őket? Mert ha ezt meg kikérné magának, az azért elég gáz.
Az én férjemnek is van gyereke előző házasságából, de sose volt ebből gond. Mondjuk mi amúgy sem osztjuk azt a nézetet h a házi munka a nő dolga. Ráadásul a ferjem azért elég tökös ahhoz h ha kellett, kiosztotta a volt nejet. Nagyon rossz h a párod volt nője zsarolja őt érzelmileg. Úgyhogy mindenképp a parodnak kell átgondolni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!